2777
2789

میتونم فر ریز ببافم بعد اتومو روش بذارم؟ بازش کنم فر میشه یا نه وز میشه؟ با اتومو بلد نیستم جلو مومو فر کنم

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اول موهات رو نم دار کن بعد هر تیکه رو به اندازه ضخامت یه انگشت بباف، چون اگر خیلی ریز ببافی وز میشه ، هر چی بخوای فر هات درشت تر باشه ضخامت مو رو بیشتر کن، دیگ دونه دونه بباف و با چهل گیس ببند، اگر عجله نداری که بذار فردا بازشون کن خیلی قشنگ میشه ، اگر عجله داری خوب اتو بزن بعد یک ساعت باز کن

آره اول موهات رو نم دار کن بعد هر تیکه رو به اندازه ضخامت یه انگشت بباف، چون اگر خیلی ریز ببافی وز م ...

من برا مهمونی ها شب قبل مهمونی بعد حموم همه موهام رو دونه دونه میبافم و فرداش یکساعت قبل رفتن به مهمونی باز میکنم و موس مخصوص موی فر میزنم انقد ناااااز میشه

آره اول موهات رو نم دار کن بعد هر تیکه رو به اندازه ضخامت یه انگشت بباف، چون اگر خیلی ریز ببافی وز م ...

برا فرداشب میخوام از الان ببافم؟ یکم روغن بزنم؟

من برا مهمونی ها شب قبل مهمونی بعد حموم همه موهام رو دونه دونه میبافم و فرداش یکساعت قبل رفتن به مهم ...

اره ولی الان فقط برای جلوی مو میخوام