2777
2789
عنوان

اعتراف می کنم که حسودم

127 بازدید | 15 پست

پارسال من آزمون کتبی آموزش وپرورش قبول شدم مرحله مصاحبه وارزیابی رد شدم بدجور حالم گرفته شد تو اینستا یک بلاگر بود همسن من هشت  ماه ازم کوچکتر بود ،تو یک استوری دیدم داشت کلاس دوم تدریس میکرد فکر کردم آزمون قبول شده از حسادت  پیجش رو مسدود کردم تا دوهفته پیش دوباره فالو کردم متوجه شدم غیر انتفاعی تدریس کرده ،من عاشق آموزگاری هستم مخصوصاً دبستان پسرانه  خیلی بامزه هستن ولی شرایط اینکه غیر انتفاعی تدریس کنم رو ندارم اولین باره که متوجه شدم چقدرحسودم واقعاً نباید استوری رو تومجازی گذاشت شاید یک نفر آه بکشه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم، حسادت به هرحال ممکنه هرجایی رخ بده، چه کسی استوری بزاره با نزاره، باید یاد بگیریم کنترلش کنیم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
حسادت خوبه به شرطي كه باعث پيشرفت و پشتكارت بشه. نه به كسي اسيب برسونه. يكي از حساي طبيعيه روح ادميه ...

آره عزیزم 💝 من تواین سال ها خیلی تلاش کردم ولی به نتیجه نرسید الان هم یک شرایطی دارم که نه میتونم کار کنم نه درس بخونم 

من آه نکشیدم از حسودی ترکیدم

چون از خودت راضی نیستی هنوز

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

چی بگم، حسادت به هرحال ممکنه هرجایی رخ بده، چه کسی استوری بزاره با نزاره، باید یاد بگیریم کنترلش کنی ...

من دوستم قبول شد اصلأ حسادت نکردم خیلی هم خوشحال شدم ولی به این خانم خیلی حسادت کردم نمیدون چرا تواین سی سال زندگی اولین حسادت بزرگم بوده

من دوستم قبول شد اصلأ حسادت نکردم خیلی هم خوشحال شدم ولی به این خانم خیلی حسادت کردم نمیدون چرا توای ...

گاهی وقتا آدم رو میگیره ، منم گاهی برام پیش اومده، جوابش همیشه یه جایی درون ادمه

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
آره عزیزم 💝 من تواین سال ها خیلی تلاش کردم ولی به نتیجه نرسید الان هم یک شرایطی دارم که نه میتونم ک ...

خير ميشه. نگران نباش. مهم اينه كه درجا نزدي. بازم به تلاشت ادامه بده

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.