2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو نزنم

1123 بازدید | 66 پست

من یه مادره ۲۲ سالم با دختر ۵ سالم همش دعوا دارم اصلا حرف گوش نمیده و لج میکنه اونم البته گاهی وقتا همیشه اینطوری نیست ولی وقتی خیلی میاد رو اعصابم میرم یه بیشگونی یه دادو بیدادی یا خیلی عصبی کنه چک میزنم بهش یه دختر یکساله دارم و خودمم ۸ ماهه باردارم اعصابمو بدنم خیلی ضعیف شدن میدونم بچس و تقصیری نداره شایدم گناه منه که زود جوش میارم خلاصه که واقعا دلم نمیخاد اینطوری باهاش رفتار کنم دختر خیلی مهربونیه خیلی بهم وابسته ایم  ولی لجبازی میکنه هرسم میگیره امروز دوسه بار زدمش باهام یکی به دو میکنه اعصابم خورد میشه چیکار کنم نزنمش کمکم کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد میگن زود شوهر کنین زود بچه دار بشین اعصاب بچه داشته باشین 

بفرما نمونش 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

عزیزم هم تو تو شرایط خوبی نیستی هم دخترت تو سن لجبازیه

کاش از یه مشاور کمک بگیری

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰