2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 66 پست

چک نزن توروخدا سنت کم بی تجربه ای تسلط نداری بخودت بچه شروشیطون تو این سن یکی دیگ هم تو راه نزنش

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم همینطور بود

هیچوقت دلم باهاش صاف نمیشه 

الان 27 سالمه

با مهربونی لجبازیش درمان میشه ولی با کتک کاری بدتر میشه

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

عزیزم سخته شرایطتتون

کاش یه کمک داشتین برا نگهداری بچه ها، که بتونید استراحت کنید

خودتون رو تقویت کنید، چیزای مقوی بخورید

توی تایم خواب بچه هاتون، حتما بخوابید

کار خونه همیشه هست

اولویت اول باید خودت باشی، حالت خوب باشه تا بتونی مادر خوبی هم برا بچه هاتون باشی

موقع عصبانیت بشین یا یه مقدار آب سرد بخور 

ظاهرا باید یاد بگیریم طریقه کنترل بچه ها رو

همچنین خواست های بجاشون باید پاسخگو باشیم و خواسته های نا بجا شون با ترفند دیگری رد کنیم.

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

سلام عزیزم.

هیچ چیزی از غرور بچت مهمتر نباشه برات.

حتی اگه خونه رو کلا بهم بریزه.یا روغن رو بریزه رو فرش.یا از این دست شیطنتا.

با آرومی بهش بگو.

چون با زدن تحقیر میشه.اعتماد ب نفسش از دست میده.

خوب ۳تا بچه اعصابو ضعیف میکنه ولی همیشه تو اون لحظه خودتو جای اون طفل معصوم بزار و بدون که به اون ربطی نداره که الان به جای اینکه یدونه باشه و دردونه باید ادای آدم بزرگارو دراره و شرایط مادرشو درک کنه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

امام صادق - علیه السلام - فرمود:

همانا خداوند متعال نسبت به

شخصی كه نسبت به فرزند خود

محبت بسیار دارد

رحمت و عنایت می‌كند.

Join @tarbi

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!