2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 66 پست

دو تا بچه! و یکی دیگه بارداری نمیتونی خودت کنترل کنی!!؟ چرا بچه میاری باز! چک میزنی منظورت سیلی؟ من بزنم فوق رو پا بزنم

منم عصبیم و یه بچه دارم داد میزنم... خیلی خودمم از کارم پیشیمون میشم سعی میکنم فقط همین بزرگ کنم چون فهمیدم اعصابم نمیکشه با این اوضاع 

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به فرزندانتان بگویید" دوستت دارم" ....

بگویید "عاشقش هستید"

او خودش متوجه آن نمی‌شود.

عشق مامان کیه ؟

عزیز بابا کیه ؟

می‌دونی من خیلی دوستت دارم.

من عاشق این دخترم.

من به این پسر گلی افتخار می‌کنم.

وقتی این حرفهای خوشگل را به فرزندتان می‌گویید؛ او خوشحال میشه، ذوق می‌کنه، می‌خنده و...

و باعث ایجاد صمیمیت عاطفی بین فرزند با پدرومادر میشه، که برای زمان نوجوانیش لازمه.

او یاد میگیرد در بیرون از خانه به دنبال محبت ‌نگردد و عشق را داخل خانه جستجو کند

وقتی فرزندمان را در کودکی از محبت سیراب کنیم، در نوجوانی با یک دوستت دارم دلش نمیلرزد...

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
عزیزم سخته شرایطتتون کاش یه کمک داشتین برا نگهداری بچه ها، که بتونید استراحت کنید خودتون رو تقو ...

کاش زنای اینجا بجای بیخودی حرف زدن و توهین فقط مث شما یاد بگیرن سوال اسی جواب بدم اگه کمکی میتونن بکنن بگن برن نه چرت و پرت اضافه انگار اینجا یکی چندتا بچه داشته باشه زنای اینجا از حسادت میخوان بترکن اصلا یجوری رفتارشون 

عزیزم منم فرزنددومم وباردارم وهورمون هاتغییرمیکنه وعصبی میشی خودت وکنترل کن منم سرپسرم دادمیزنم ولی خیلی روخودم کارمیکنم که دادم نزنم اون طفلک گناه داره وهرکاری میکنه ازقصدوغرض نیس اقتضای سنشه بایدبرابچه وقت بیشتری بزاری تاارضابشه این حس کنجکاوی وشیطنتش

😕😕😕

بچه ها به کنار

به خودتم رحمت نمیاد

من ۲۸سالمه دومیو با ترس ولرز آوردم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
کاش زنای اینجا بجای بیخودی حرف زدن و توهین فقط مث شما یاد بگیرن سوال اسی جواب بدم اگه کمکی میتونن بک ...

عزیزم شمام زیاد جوش نزن چندتا بچه معصوم پشت سرهم داشتن و کتک زدن  با عصاب ضعیف حسادت داره؟!؟ 

خوش اومدی عشق مامان🤍💜💙🤎

🔮 تصور کنید فرش خانه تان آتش گرفته و شما دو لیوان در دست دارید؛اولی آب و دومی نفت، کدام لیوان را روی آتش خالی می کنید؟

🚫داد زدن، تهدید کردن، تمسخر، توهین و تحقیر کردن، انتقاد کردن، کتک زدن، قهرکردن و محروم کردن کودک مانند لیوان نفت در دست شما باعث شعله ور شدن آتش #خشم شما و فرزندتان خواهد شد🔥

👈 اما همدلی، درک متقابل، احترام، عشق، گوش دادن، آموزش دادن  امیدوار بودن، آرام بودن، مدیریت رفتار خود را داشتن همان لیوان آبی است که نه تنها آتش را خاموش می کند، که به شما توانایی حل مشکلات را خواهد داد🚰

💁🏼‍♀فراموش نکنید شما قدرت انتخاب دارید

⁉️لیوان آب را انتخاب می کنید یا لیوان نفت را ؟

👌👌👌 بازی کردن با فرزند دلبندتان   یک روز به یاد ماندنی

را برایش مهیا کنید

@ghasemi8484

کانال تخصصی مشاوره تربیتی🌼🌼

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
کاش زنای اینجا بجای بیخودی حرف زدن و توهین فقط مث شما یاد بگیرن سوال اسی جواب بدم اگه کمکی میتونن بک ...

ایشونم اگه نمیخواست قضاوت بشه تعداد بچه هاشو نمیگفت

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
خدای من تو ۲۸ سالگی باردار شدم اونم با تردید و دودلی الان میگم تا ۵ سال دیگه حداقل بچه نمیخوام شم ...

این تصمیم شما بوده ملت ک همه ب تصمیم شما نباید جلو برم ...تازه ایشون ازتون نپرسیدن کی باردار شدی اینه همه حرف زدی اخرشم سوال خوده اسی جواب ندادی ...اینکه چندتا هم بچه داره فکرکنم ب خودش مربوطه

حسادت به چی؟

چدا خصلت های درونی خودتون رو که بهش آگاه هم هستین رو به بقیه نسبت میدین

خدا سهم هر کس رو به خودش میده 

شما نگران اون مسائل نباش.زندگی الان انقدر سخت شده که مردم یکی رو به زور نگه میدارن و بزرگ میکنن و میفرستن مدرسه اونوخ بیان به چی حسادت کنن

مغزت رو باز کن

نگاهتو عوض کن

اگر بقبه حرف میزنن با شما نیستن شما با خودت نگیر با صاحب تایپیک هستند

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺