2777
2789
واقعا من دیشب غسل کردم ولی پاڪ نکردم😔

لاک‌روزه رو‌باطل نمیکنه ولی با لاک‌ن وضو ن غسل قبوله

الانم اگ‌روزه هستین قبول نیست روزتون چون‌غسلتون درست نبود

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی الان روزه ام باطله😪

بله گلم اگ روزه واجب بود و‌شما نمیدونستید فکر‌کنم باطل نمیشد ولی الان روزه مستحبی و باطل میشه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
خب شما از کجا مطمئنین ک این حرفایی ک تو قران اومده و حدیث هس راسته و تحریف شده نیس

قرآن که تحریف نیست اینو تمام دنیا میدونن اما در مورد دوم ببین من کاری به ایناش ندارم من اینو در نظر میگیرم که اصلا همه چی دروغ باشه من نمازمو میخونم حجابمو و محرم و نامحرم و از همه مهمتر حلال و حرام رو رعایت میکنم اون دنیا چیزی از دست ندادم اما اگه 1 درصد راست باشه و خدا ازم سوال جواب کنه سربلندم