سلام ..اینجا میخوایم باهم ببینم دلیل این همه خیانت زوجین چیه..من مثال ها ک میزنم با چشمم دیدم ...چی میشه که یک مرد یا یک زن از نظر اخلاقی عاطفی جنسی پایبند نیس و دلش میخواد با یکی دیگه باشه..بنظرتون هر کسی هر کمبودی داره توی زندگی عاطفی .اقتصادی...این اجازه داره بره با یکی دیگه ؟
اصلا اخلاق ما ها و معیار های پایند بودن ما عوض شده؟چطورقدیم پایبند تر بودن الان ک آدم ها با سواد تر شدن به قول خودمون با فرهنگ تر شدن ولی رفتارشون زشت تر شده...من یا بار دیدم دوستم به اون دوستم میگفت ب خودت برس آرایش کن همیشه میری بیرون لباس شیک باکلاس بپوش موهات مدل بده ناخن بکار چون بیرون همش گرگه (منظورش هم جنس خودش بود خانم ها ک با پوشش مختلف و نامناسب بیرونن)شوهرت چشم دل سیر باشه... گفتم این چ حرفیه میزنی بهش مگه ارزش این خانم فقط به آرایش بزک دوزکه یعنی شخصیت این خانم عواطف این خانم قابل احترام نیس شاید اصلا دلش میخواد لباس ساده راحت داشته باشه شاید اعتقادی به صورت پر از آرایش نداره ...چرا بیشتر ما زنا فک میکنم ارزشمون فقط همینه..قشنگ بشیم دیده بشیم همین..نگید اینطور نیس هر کی برا دل خودش فلان بهمان پس این همه عمل زیبایی این همه تزریق این همه آرایش برا یک خرید ساده برا چیه چون دوست داریم دیده بشبم...چرا مردا طوری شدن که راحت روی هر کی میخوان دست میذارن ب دستش میارن..خانم میدونه طرف متاهله ولی براش مهم نیس..چرا این مدلی شدیم زندگی بیشتر آدما داره میپاشه فقط بخاطر نبود چهارچوب...تجربیاتتون بگید کسانی ک حالا متاسفانه خیانت دیدن دلیلش چی بود ؟