2777
2789
عنوان

اندام + عکس تار

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 150 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیای سایت

سلام زهرا.دیدم تواطلاعات درزمینه‌های‌ارایش وکرم‌واین چیزابالاست.میگم یه‌کرمی لوسیونی چیزی‌نمیشناسی که واسه پوست‌بدن‌استفاده بشه مثلا روشن‌شدن پوست بدن‌یانرم شدن..،یاخوش بوشدن؟

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
حلقه تاثیر داش؟من زدم کبود شدم

اره توی 27 روز قبل عید 6 کیلو کم کردم عید نزدم یه هفته هس بازم میزنم 2 کیلو هم تو یه هفته کم کردم شدم 50 

کبود میشه خوب میشه باید تحمل کنی دیگه هیچ وقت کبود نمیشه

من ۱۶۰م ی زمانی ۶۵ بودم  حاضرم‌از همونزمانمم عکس بدم 🤣🤣🤣🤣

الان چندی؟

من ۴۸کیلوام😐🤭😢

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
سلام زهرا.دیدم تواطلاعات درزمینه‌های‌ارایش وکرم‌واین چیزابالاست.میگم یه‌کرمی لوسیونی چیزی‌نمیشناسی ک ...

واسه خوشبو کردن بدن ک شوهرت دیوونه بوی بدنت بشه بادی اسپلش ویکتوریاسکرت بزن .....اگه پوست بدنت هم ناااااااجور خشکه لوسیون بدن کیو وی ، اگ ناجور خشک نیست همون بادی اسپلش خوبه البته مای و این ارزونا رو نگیر بوی شربت سفالکسین میدن

اره توی 27 روز قبل عید 6 کیلو کم کردم عید نزدم یه هفته هس بازم میزنم 2 کیلو هم تو یه هفته کم کردم شد ...

نگو هیچوقت ۱ ماه نزن بعد ۱ ماه که حلقه بزنی دوباره کبود میشی 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍
واسه خوشبو کردن بدن ک شوهرت دیوونه بوی بدنت بشه بادی اسپلش ویکتوریاسکرت بزن .....اگه پوست بدنت هم نا ...

🙏❤❤

چوجوری

با تمرینات فول بادی

تو گوگل سرچ بزن یا برنامه های ورزشی مریم کریمی توی یوتیوب اونم ببین عالیع

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …