2777
2789

هیچ پیشرفتی نکرده چند سال درگیر اعتیاد بود الان ۳۷ سالشه هیچ دستاوردی نداره حتی گواهینامه هم نداره رانندگی کنه به یه دردی بخوره 

چند تا دندون افتاده داره قیافش تابلوئه از همه بدتر به نظافتش هم نمیرسه لباسا چرک سرو وضع چرکول .... نگاش میکنم حالم بد میشه 

من و خواهرم فقط میگیم کاش خواستگاری نیاد که مجبور شیم همچین برادری رو نشون خودش و خانوادش بدیم ... 

نمیدونم چی بگم خیلی دلم گرفته چرا تنها برادر ما باید اینجوری باشه 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان ترک کرده...

ترک کرده مثلا ولی گاهی مشکوکیم که همچنان مصرف میکنه 

خیلی هم سیگار میکشه بوی سیگارش خفه میکنه آدمو 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

یه خواهر در هر شرایطی باید هوای برادرشو داشته باشه 

اون جز خانواده اش کسیو نداره🥲

حمایتش کتید کمپ ترک اعتیاد ببریدش

مشاوره ببریدش

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خوب بهش برسید درست به

درست بشو نیست متاسفانه ... چقد بهش میگیم سیگار رو ترک کن سمت دود و دم نرو به نظافتت برس 

مسواک بزن همین چند تا دندونی که برات مونده رو مراقبت کن 

همش براش لباس میخریم ولی باز همون لباس قدیمیارو میپوشه 

سمت موادم کشیده میشه خودش هنوز به  این نتیجه نرسیده که مواد بلای خانمان سوزه ... 

سلام.ظاهرش رو نمیشه کمک کنین درست کنه؟تاثیر داره تو اعتماد به نفس خودم.و اینکه الانم درگیر اعتیاده؟

سلام 

خیلی تشویقش میکنیم خیلی حمایتش میکنیم ولی خودش نمیخواد انگار 

الانم کم و بیش درگیره همچنان بعضی وقتا ما میفهمیم مصرف میکنه ولی خودش انکار میکنه ... 

عزیزم فقط داداش شما اینجور نیست

داداش منم افتضاحی خودشو انداخته

ب شدددت گل میکشه ‌ مشروب میخوره سره همین مشروب خوردنا و مست بودن انقدررر ضرر جانی و مالی ب بار اورده………..

الانم چشمش داغون و کبود شده بخاطر کتکی ک از بابام خورده

۳۳ سالشه☹️

به نظرم داداشت به کمک و دکتر و محبت احتیاج داره حتما ببرینش روانپزشک تا به زندگی برگرده

خودم میبرمش دکتر روانپزشک تا همینجا هم که تونست از اون اوضاع وخیم اعتیاد در بیاد بعد از لطف خدا کمک دکتر و داروها بوده دکترش رو مرتب میاد ولی دکتر بارها بهش گفته یکنواختی برات سمه تو رو به سمت اعتیاد میکشونه... اگه احساس کسالت داری بگبا ورزش باهاش مقابله کن نه مواد محرک ، اما این گوشش در اون گوشش دروازه