2777
2789
عنوان

اندام + عکس تار

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 150 پست
عزیزم عکس گذاشتی لایکم کن

دیشب یک ی خواهر داشت عکسشو گذاشت عکس خاستگار خواهرشم گذاشت خواهرهوسفید چش سبز چاق بود دماغشم گنده ب روح پدرم قصد ایراد گرفتن از دختره رو نداشتم همچین مالی نبود گفتم دلش بشکنه گناه داره ........اسی اومد گفت خواهرم حیف میشه این مرد بده زشته قیافش عادی نمیشه منم دونه دونه ایرادا خواهراشو گفتم و گفتم فقط چون چشش سبزه ازون مرد بیچاره سرتر نیست هر دو در یک حدن بهم میان . .... قفل کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظر من هم‌اندامتون خوبه الان.بیشتر روی فرم دهی بدن کار کنید تا لاغر کردن.عزیزم‌روزی چند دقیق ...

روزی سه بار هر دفعه 20 دقیقه در کل یه ساعت یا اینکه نیم ساعت صبح نیم ساعت شب

دیشب یک ی خواهر داشت عکسشو گذاشت عکس خاستگار خواهرشم گذاشت خواهرهوسفید چش سبز چاق بود دماغشم گنده ب ...

😂تونی نی سایت یه عکس بذاری بگی‌خودمم‌حتی‌اگه شبیه کرگدنم باشی میگن خوشگلی ولی بگی‌جاریمه شبیه حوری بهشتیم باشه‌میگن وای چه‌زشته🤭😂

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
اره ناراحتم شد گفتم چرا ابرادا صورت مرد رو میگید مهم نیست خو ایرادا خودتونم ببینید

زهراولی ۱۶۰‌هستی ۵۸ برات بهتر از ۶۵ هست‌که.ولی من‌حس‌میکردم‌خیلی لاغرترباشی.اخه من باقدتو ۴۶کیلوام صورتم‌چاق ترازتوعه😐ا

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
😂تونی نی سایت یه عکس بذاری بگی‌خودمم‌حتی‌اگه شبیه کرگدنم باشی میگن خوشگلی ولی بگی‌جاریمه شبیه حوری ...

باید این فرهنگ جا بیوفته هرکی عکس داد واقعیتارو بشنوه نه دلداری مفتکی که اعتماد بنفس کاذب بگیره خاستگار خوبازو رد کنه بگه من شاه پریونم

اخه من قبل عید زدم دیگه عید گذاشتم کنار الان یه هفته اس میزنم کبود نشده 

عزیزم هر کاری کنی بلاخره بعد یه مدت کوفتی یا شاید کبودی داره 

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍