2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته پسرم صحبت نمیکنه بقیه مسخرش میکنن😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترای منم ۱ سالگی کاملا حرف میزدم. کلی بازم زمان مامان گرفتنشون متفاوت بود. بزرگه ۵ ماهگی کوچیکه ۶ و نیم ماهگی. حالا یک بچه ۵،۶ ساله داریم تو فامیل مثل پسر شماست. همه یک جور نیستن.

اللهم عجل لولیک الفرج

چرا مقایسه میکنی.پسر من ۱۵ روز از پسر فامیلمون بزرگه اون بی نهایت چاقه و پسرم لاغر.۲ یا ۳ بار مادرش گفت لاغره گفتم مقایسه نکن هر بچه ای ی جوره

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

برو خداتو شکر کن حالا پسرعمه من امسال باید میفرفت پیش دبستانی هنوز مای بیبی میبنده چن کلمه حرف میزنه همه خوشحال میشن انگار کل کاشته  انقدم لوسه ک نگوحتی ی کلمه جیش دارمم نمیگه کل بدنشم سالمه و هیچ مشکلی تکلمی و هیچی نداره عقب مونده و اینام نیست معلوم نیس چشه اصن😐

وااای پسره منم اینطور بود بهش 10تا تخم کبوتر دادم الان حدودا5سالشه انقدررررر حرف میزنه سردردمیگیرم😢

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه منم دوسالو ۶ ماهشه و اصلا جمله بندی نمیکنه فقط مامانی .بابایی.میخوام.طاها.ام(غذا).هان هان(ماشین).تو تو (شامل هر جانداری میشه)...همینارو میگه منم نگرانشم ولی بهم میگن عادیه و همه بچه ها مث هم نیستن بیشترشون ارثیه چون داداشم تا چهار سالگی و دختر خواهرشوهرم تا ۳ سالگی حرف نزد

نگران نباش پسرت یدفعه زبونش راه میوفته من یکی را میشناسم تو چهارسالگی شروع کرد به حرف زدن یکی دیگه تو شیش سالگی الانم پرستار یه دختر دونیم ساله هستم اونم فقط کلمه میگه همه ی بچه ها مثل هم نیستن بابچه ها دیگه مقایسه نکن هر بچه ای استعداد خاص خودشا داره نسبت به حرفای دیگران هم بی توجه باش 

بهش تخم کبوتر بده  احتمالا از سردی زیاد زبونش سنگینه

واقعا تاثیر داره؟

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

پسرا دیرتر به حرف میان گلم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

عزیزم بچه ها متفاوتن.مگه قیافه شون شبیه همه که بقیه کاراشون مثه هم باشه؟ 

اصلا دیر نیست. نگران نباش. پسر خواهر شوهر منم تا  سه سال اصلا نمیتونست صحبت کنه. بعدش کم کم راه افتاد. خیلی هم بچه ی باهوش و زرنگیه. کلا پسرا تو حرف زدن تنبل تر از دختران. 

چه بیکاری برای این چیزها حرص میخوری حرف هم میزنه قول میدم بهش بگی ساکت شو گیج شدم از الان با همه ی کم و کاستیها لذت ببر و اصلا مقایسه نکن پسر برادر شوهرم سه سال و دو ماهه است هیچی نمیگه ولی دختر من دو سال و چهار ماهه است و مثل بلبل حرف میزنه و خیلی با مزه است ولی برای جاری من اصلا مهم نیست پسر اون هم بزرگ میشه حرف هم میزنه شما هم حساس شدی