2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته پسرم صحبت نمیکنه بقیه مسخرش میکنن😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
وااای پسره منم اینطور بود بهش 10تا تخم کبوتر دادم الان حدودا5سالشه انقدررررر حرف میزنه سردردمیگیرم😢

چجوری باید بهش بدم؟

منظورم اینه هرروز باید بدم یا نه؟

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه ها متفاوتن.مگه قیافه شون شبیه همه که بقیه کاراشون مثه هم باشه؟  اصلا دیر نیست. نگران ...

خداکنه

بخدا وقتی میبینم یه بچه ای حرف میزنه میگم یعنی میشه پسر منم قشنگ حرف بزنه😔

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹
اگ خیلی داری اذیت میشی ببرش دکتر خوب ولی طفلکیو اذیت نکن

بهداشت بردمش گفت مشکلی نداره

چجوری باید بهش بدم؟ منظورم اینه هرروز باید بدم یا نه؟

من میریختم تو شیرخشکش میخورد، خام... 1روز درمیون دادم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
برادر منم اینجوریه مسخرش میکنن مامانم میبرش گفتار درمانی شما هم ببرش ببین چی بهت میگه تا دیر نشده&nb ...

تا ۱۰ بلده بشماره

رنگ ها رو بلده.قرمز.زرد.آبی.سبز

ولی جمله نمیگه

چی ؟

جسارت نباشه گلم .

چیزایی که گفتم مال دوران راهنمایی و دبیرستان شکل میگیره . 

.

الان باید بچتون پیش کلی هم سن هاش باشه. 

دورش باید شلوغ باشه. که زود حرف بزنه

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .
من میریختم تو شیرخشکش میخورد، خام... 1روز درمیون دادم

خب تو شیر گاو میشه ریخت؟چون الان دیگه پسرم شیرخشک نمیخوره.شیرگاو بهش میدم

واقعا تاثیر داره؟

آره عزیزم ❤

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

عزیزم اصلا واسه همچین چیزی خودتو ناراحت نکن برادر زاده منم همین بود دختر من هشت ماه ازش کوچیک تر بود خیلی بهتر صحبت میکرد ازش تا دوسالگی در حد دوسه تا کلمه حرف میزد الان پنج سالشه سرمونو میخوره انقد حرف میزنه انقد شیرین زبونی هم میکنه اصن به این چیزا فک نکن هر بچه ای یجوره

الان دختر منو برادر زادم دقیقا مث هم حرف میزنن اون یدفعه استارت زد و کامل حرف زد

بهداشت بردمش گفت مشکلی نداره

خب چیزیش نیست دیگه طفلکی اذیت کن زورش ام نکن بزار با میل خودش حرف بزنه اشاره ای چیزی کرد مثلا فلان جیزو بده بگو چی متوجه نمیشم انقد تکرار کن مجبور بشه بگه یا دید بلد نیست بگو ، مثلا مامان لیوان بده ب من بگو پسرم بگو لبوان بده ب من یا کارت های اموزشب بگیر نشون بده بهش سعی کنه بگه

آره عزیزم ❤

چجوری بهش بدم‌بخوره

خب تو شیر گاو میشه ریخت؟چون الان دیگه پسرم شیرخشک نمیخوره.شیرگاو بهش میدم

میگن پخته هم بدی همون تاثیر رو داره!براش بپز نیمرو کن

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خداکنه بخدا وقتی میبینم یه بچه ای حرف میزنه میگم یعنی میشه پسر منم قشنگ حرف بزنه😔

انشالله میزنه. 

خداروشکر کن. الحمدلله بچه ی سالم داری. خدا حفظش کنه برات. 

وقتی داری بچه هایی که حرف میزنن رو نگاه میکنی، بچه های رو ویلچر رو هم نگاه کن تا بفهمی که نعمت بزرگی کنارت داری. پسر شما هزار ماشالله سالم و خوبه. خیلی طبیعیه که دیرتر حرف بزنه.