2777
2789

الان مستجاب شد برگام ریخته 

امیدوارم بقیه شم خوب باشه خدایا

حسم داره بهتر میشه حس کردم خدا ولم کرده واقعا

ولی انگار که هیچ کس رو ول نمیکنه 

اصلا این دعامو یادم رفته بود

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

😍😍

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر تبریک بابت اجابت دعات 

برا ما هم دعا کن 

راستی پیرو امضات 

از ژنتیک مطمینی ؟به نظرت دکتری جنین شناسی خوبه یا ژنتیک و چرا ؟

دبیر زیست شناسی 👩🏼‍🏫 * خدایا خیلی دوستت دارما هوامونو داشته باش دمت گرم ❤️😁

استارتر تبریک بابت اجابت دعات برا ما هم دعا کن راستی پیرو امضات از ژنتیک مطمینی ؟به نظرت دکتری جنین ...

اگه نظر منو بخوای دکتری فقط ژنتیک پزشکی ولی جنین شناسی ام عالیه من که عاشق جفتشون از کی داری میپرسی😂✌️

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

آرزوت غیرممکن بود؟میشه دعا کنی آرزوهای منم برآورده شن؟

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم بدیم ولی امام حسین خیلی دوست دارم💔

آرزوت غیرممکن بود؟میشه دعا کنی آرزوهای منم برآورده شن؟

غیر ممکن نبود واقعا