2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته پسرم صحبت نمیکنه بقیه مسخرش میکنن😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 54 پست
چجوری بهش بدم‌بخوره

مثل تخم مرغ درست کن بهش بده انشاالله خیلی زود راحت صحبت میکنه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
برو خداتو شکر کن حالا پسرعمه من امسال باید میفرفت پیش دبستانی هنوز مای بیبی میبنده چن کلمه حرف میزنه ...

داداش منم تا ۴ سالگیش تو بغل من میخوابید حرفم که نمیزد همه میگفتن این گنگه ...تا یه روز عموم اومد با چوب بالا سرش زدش گفت بگو اب میخوام داداشم سکوت کرد دوباره یکی دیگه زدش گفت بگو اب میخوام داداشم هیچ نگفت تا دو روز عموم بالا سرش بود هیچی بهش نمیداد میگفت اسمشو بگو تا بهت بدم داداشمم دید دیگه فایده نداره گفت گشنمه .اب میخوام دیگه دعوام نکن حرف میزنم ...تا این داداش ما نمیخواسته خودشو خسته کنه ۴ سال هیچ کلمه ای نگفته وگرنه همه چی بلد بوده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا ۱۰ بلده بشماره رنگ ها رو بلده.قرمز.زرد.آبی.سبز ولی جمله نمیگه

داداش منم همین مشکلو داره کلمه بلده بگه جمله نمیتونه بگه 

به نظرم یه سر ببرش ضرر نمیکنی ببین دکتر چی بهت میگه شاید گفت نمیخواد بیاریش گفتار

داداش منم تا ۴ سالگیش تو بغل من میخوابید حرفم که نمیزد همه میگفتن این گنگه ...تا یه روز عموم اومد با ...

طفلکی  بلدن نمیگن ک ملهارو شکنجه میکنن الان این پسر عمه من انقد لوسه ی کلمه ک حرف میزنه مثلا چیپس میخوام یا چی انقد لوس لوس میگ ادم حالش بهم میخوره ولی اونا ذوق مرگ میشن 

دختر برادرم تقریبا ۳ سالش بود حرف نمیزد الان بیا و ببین باید بهش بگیم میشه دودقیقه سکوت کنی البته گفتار درمان ببرش زودتر حرف بزنه

بگذار وبُگذَر روزهایی که روز ما نیست روزگاری روز ما میرسد

ول کن حرف مردم رو بچه رو اذیتش نکن کم کم درست میشه پسرا تنبلن تو حرف زدن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
مثل تخم مرغ درست کن بهش بده انشاالله خیلی زود راحت صحبت میکنه

عزیزم ببخشید شوهرم امروز ۴تا تخم کبوتر گرفته 

گفتن‌ماال دیروزه.میخواستم‌ببینم تا چندروز میشه تو یخچال باشه؟خراب نمیشه؟

استرس دارم یوقت مریض نشه

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹
عزیزم ببخشید شوهرم امروز ۴تا تخم کبوتر گرفته  گفتن‌ماال دیروزه.میخواستم‌ببینم تا چندروز میشه ت ...

اگر توی یخچال باشه اشکال نداره تا ۳ روز قابل مصرفه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘