به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خدا لعنت کنه اونایی ک اپارتمان نشینی بلد نیستن و بی فرهنگن،طبقه بالامون انگار ادم نیستن اصلا،بخدا سه روزه کارم فقد شده گریه،ی دوره افسردگی یکساله قرص خوردم تازه حالم خوب شده بود،اینا نمیذارن چشمم رو هم بشه شب،ینی ی جنون رسیدم😭😭😭
خدا لعنت کنه اونایی ک اپارتمان نشینی بلد نیستن و بی فرهنگن،طبقه بالامون انگار ادم نیستن اصلا،بخدا سه ...
عزیزم چی شده؟ مشکلت با همسایه ات چیه؟
به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !
اصلا رعایت نمیکنن،شب تا صب صدا میاد فقد،ساعت چار صب جارو میزنه مخلوط کن روشن میکنه،بچهاش تا صب میپرن هوا و زمین،بخدا دارم دیوونه میشم ققد کارم شده گریه😭😭😭😭😭😭تا کی قرص خاب بخورم تا کی با قرص بخابم😭😭😭
اصلا رعایت نمیکنن،شب تا صب صدا میاد فقد،ساعت چار صب جارو میزنه مخلوط کن روشن میکنه،بچهاش تا صب میپرن ...
هنزفری بگیر نزار بخاطره چند تا ادم بی فرهنگ اعصاب و زندگیت بهم بریزه
من جات بودم اهنگ میزاشتم صداشم بلند میکردم
یه چیزای کوچیکی اندازه دو بند انگشت هست میذاری تو گوشت. نمیدونم اسمش چیه. من از اونا میذاشتم تو گوشم یکسال که تو آپارتمان بودم. اسفنج ماننده. صداگیره. دیگه هیچی نمیشنوی. البته اگه بچه کوچیک نداری.اولش اذیت میشی یه کم اما بعد عادت میکنی