2777
2789
اصلا. هیچی.  از نوع اسفنج نرمش رو بخر. استوانه ایش سفته. مخروط مانندش رو بخر. https://www.go ...

این همونیه ک خودت خریدی؟همونی ک خودت داری بگو من بگیرمش لطفا،خداخیرت بده از دیوانگی نجاتم میدی

این همونیه ک خودت خریدی؟همونی ک خودت داری بگو من بگیرمش لطفا،خداخیرت بده از دیوانگی نجاتم میدی

دقیقا عین همینه

من از مغازه لوازم بهداشتی خریدم

دست بزن نرم باشه

استوانه ای ها سفت هستن 

بگو خارجیش رو می‌خوام

این لینکی که گذاشتم فقط خواستم عکسشو ببینی

قابل شستشو هم هست

اولش سخته ولی بعد عادت میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنت کنه اونایی ک اپارتمان نشینی بلد نیستن و بی فرهنگن،طبقه بالامون انگار ادم نیستن اصلا،بخدا سه ...

منکه الپرازولام میخورم وضعیت زندگی شوهر بی غیرت کلا میخوابم هم کابوس میبینم

خب همش ک نمیتونم اهنگ گوش کنم،باید درس بخونم،مغزم اصلا ارامش نداره

منم اینجوری بودم انقدر شبا نمی خوابیدم صبح خسته بودم تمرکزم نداشتم همیشه هم خوابم میومد و حس میکردم کم خوابیدم من که رفتم پیش دکتر مغزو اعصاب .... الان دارو می خورم بهترم برای خب درمان های دیگه ام داره دکترمم دکتر احمد قمی فره اگه می خوای بگو آدرس بهت بدم

من برای درمان اختلال خواب پیش دکتر سعید انصاری رفتم. ایشون با دارو و روش‌های درمانی مختلف به من کمک کردن تا بتونم خواب خوب و باکیفیتی داشته باشم.  ایشون رو به کسایی که مشکل بی‌خوابی دارند معرفی می‌کنم.

دکتر آرزو جعفریان خیلی به من کمک کردند تا بعد از سال‌ها بی‌خوابی و خواب ناآرام، بالاخره خواب راحتی داشته باشم. با صبر و دقت به همه سوالاتم پاسخ دادند و درمان بسیار مؤثر بود.