الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای درمان اختلال خواب من خودم رفتم پیش آقای دکتر احمد قمی فر تو پاسداران اگر تهرانی حتما برو پیش ایشون به من که خیلی تونستن کمک کنند شمارشم 09900994975
منم اینجوری بودم انقدر شبا نمی خوابیدم صبح خسته بودم تمرکزم نداشتم همیشه هم خوابم میومد و حس میکردم کم خوابیدم من که رفتم پیش دکتر مغزو اعصاب .... الان دارو می خورم بهترم برای خب درمان های دیگه ام داره دکترمم دکتر احمد قمی فره اگه می خوای بگو آدرس بهت بدم
من برای درمان اختلال خواب پیش دکتر سعید انصاری رفتم. ایشون با دارو و روشهای درمانی مختلف به من کمک کردن تا بتونم خواب خوب و باکیفیتی داشته باشم. ایشون رو به کسایی که مشکل بیخوابی دارند معرفی میکنم.
دکتر آرزو جعفریان خیلی به من کمک کردند تا بعد از سالها بیخوابی و خواب ناآرام، بالاخره خواب راحتی داشته باشم. با صبر و دقت به همه سوالاتم پاسخ دادند و درمان بسیار مؤثر بود.