2777
2789
عنوان

بیاید درد و دل 😃

135 بازدید | 32 پست

من هیچوقت حق نداشتم از خونه برم بیرون چه قبل کرونا چه بعدش و حتی دوست صمیمی ندارم 😃

تهنای تهنام 💔

و یک عالمه محدودیت دارم 

و یک عالمه سرزنش میشم

انگیزمو گم کردم 😢

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

دلم لواشک والوچه خواست

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دلم آرامش میخواد تفریح مسافرت چیپس بستنی لواشک

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

درکت میکنم منم حس میکنم هیچ وقت جوونی نکردم ، تو عمرم حتی یک بار با دوستام نرفتم بیرون ، البته دوستی هم ندارم اگرم میداشتم بازم اجازه نمیدادن برم بیرون .

Lifemusician،ابجی هروقت اومدی بهم پیام بده خیلی دلم برات تنگ شده 😊فکر نمیکردم انقد یهویی منو بزاری و بری ، ان شالله هرجا هستی سالم و شاد باشی 🥰
مثل من

داداشت چجوری فوت کرد؟

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

منم ی زمانی که عاشق شدع بودم مامانم فهمید نمیزاشت هیچ جا برم. فرار میکردم یواشکی ک مامانم خواب بود. بعد مامانم زنگ‌میزد ب پسره میگفت باتوعه😂😂

ولی الان ازادم هرجا برم کاریم ندارن چون اعتماد دارن دیگ. 

توام باید اعتمادشونو جلب کنی

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
درکت میکنم منم حس میکنم هیچ وقت جوونی نکردم ، تو عمرم حتی یک بار با دوستام نرفتم بیرون ، البته دوستی ...

چرا براتون محدودیت گزاشتن ؟؟ 😫

برای من میگن جامعه خطرناکه تو دختری 😢😢😭

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

منم هیچوق تنهایی نمیزاشتن😐😢 فقط با دوستام.   الان ک دیگه نامزد دارم. دغدغه اصلیم الانا ...

عزیزم خیلیی خوبه کسی رو داری که میدونی همیشه به فکرته 

منم دارم رلمه اما یه ماجرایی هست 😢

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

منم ی زمانی که عاشق شدع بودم مامانم فهمید نمیزاشت هیچ جا برم. فرار میکردم یواشکی ک مامانم خواب بود. ...

منم عاشق شدم سرشم ی دعوایی به پا شد 😢

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ

چ ماحرایی آجی؟

راستش به من بیشتر از هرکسی محبت میکنه اما دخترایی هستن که بهشون میگه خواهرای مجازی

دلم میخواد موهامو بکشممم از ناراحتی 😞

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇  ẓѧһяѧ