2777
2789
عنوان

چیکار کنم که ریزه میزه بنظر برسم؟؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 120 پست
خب اینجور چادرا قدو بلند نشون میدن که من دوست ندارم😁 نظرتون راجب چادر لبنانی صدفی چیه؟!

نداشتم تاحالا

من ۱۸۳ قدمه خیلیم بهم میاد😂😁

خداجونم دخترگلم و پسرم رو درپناه خودت حفظ کن😘😗خدایا به منم خونه خوب و بزرگ بده و منو از زندگی کردن تو یک ساختمون با مادرشوهر راحت کن😢😔الهی امین😚                         😁کاربرقدیمی😂                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم 163 هستش با وزن 57 والا عقد بودم خاله های شوهرم با دختر خواهرشوهرم که 10 سالش بود اشتباه گرفت بار اول منو دید چون هم استخون بندیم ریز و ظریفه هم صورتم بچه میزنه اصلا خوب نیست این حس هیچکس ادم حساب نمیکنه منو میگن فنچی برو بزرگ شدی بیا در حالی ک 23 سالمه میگن 16 سالته😒😒😒😒😒

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بنظرتون چادر دانشجویی آدمو ریزه میزه تر نشون میده یا چادر لبنانی صدفی؟؟!!

من هردوشون را قبلا داشتم ولی یادم نمونده

چادر دانشجویی خیلی شبیه همین معمولی هاست

میخوای اینترنتی بخری؟

اگه حضوری بگیری خوبه پرو میکنی میبینی دیگه

ممنون از راهنماییتون ببخشید خانومای توی تایپیک شما هم با نظر ایشون موافق هستید ؟؟😅

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
من قدم 163 هستش با وزن 57 والا عقد بودم خاله های شوهرم با دختر خواهرشوهرم که 10 سالش بود اشتباه گرفت ...

عهه قد و وزنتون مثل منه😁

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
قبلنا ما دوران دبیرستان بودیم  یه خانمی که سال سوم پزشکی می خوند اومده بود مدرسه ما مشاوره بد ...

چه جالبب اسم منم مهگله😄

اولین باره به غیر از خودم مهگل میببنم😂

آهااااای تویی که داری امضامو میخونی میدونم سختی های زیادی داری اما بخنددنیا به انرژی لبخندت احتیاج داره❤️.  https://harfeto.timefriend.net/16443465828038 چالش حرف ناشناس 
عهه قد و وزنتون مثل منه😁

عه چه جالب 😁

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آره ولی دوست دارم ریزه میزه بین فامیلا دیده بشم اونا همشون خیلی خیلی قد کوتان و بنظرشون من قد بلندم

منم همین مشکل رو دارم 

18 سالمه و قدم 16۷ هستش و وزنم ۵۵ استخون بندیمم خیلی ظریفه و همه بهم میگن ریزه میزه هستم 

اما صمیمی ترین دوستم ۲۰ سالشه چند سانت ازم کوچیک تره و وزن شاید ۴۰ کیلو باشه کلا و خیلیییی ریزه میزه دیده میشه 

وقتی باهمیم من خیلی درشت تر دیده میشم پیشش و از این موضوع بدم میاد همه فکر میکنن اون از من کوچیک تره

میخوام بدونم چیکار کنم که ریزه میزه تر به نظر بیام😕