یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم شاید مشکل تنبلی تخمدان یا کیست داری که دردت زیاده به نظرم یه دکتر زنان خوب برو اگر تهرانی برو پیش دکتر من خانم دکتر گل شیرازی تو تهران پارس شمارشم 02177877513
عزیزم کسایی که مینویسن مثلا ۳ ماه پریود بودن بعدش فهمیدن باردارن دور از جون شما خیلی خنگ بودن هنوز فرق خونریزی جنین و پریودی رو متوجه نمیشدن، خونریزی یکی دو روزه در حد چند قطره پریود به حساب نمیشه، اگه شما واقعا پریود شدید و این خونریزی به اندازه ای بوده که بالای ۲ تا نوار بهداشتی پر کنی یعنی شما پریود هستید و باردار نشدید، علائم بارداری مثل ویار و حالت تهوع و... هم تقریبا ۲ ماه بعد از باردادی نمایان میشه پس درد هایی که امروز دارید هیچ ارتباطی به بارداری نداره ولی اینکه دلیلش چیه باید با دکتر صحبت کنید