2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 108 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر گلم من قضاوت نکردم حتی هم جنس هم باشن کل بچه ها ارزش بازی با جونت رو‌نداره ..داره به نظر شما؟ز ...

میدونم عزیزم ولی دیگه کار از کار گذشته ما تو جایی زندگی میکنیم ک مردم اگ دختر دار بشه میگن چ زنیه این ووووو بهش فشار میاد من نمیگم کارش درسته ک اهمیت میده واینا میگم فقد بسلامتی زایمان کنه ما زنها همیشه هرچی بشه گردنمون میندازن پشت هم باشیم میدونم حرفت درسته

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
خوب چرا لوله هاشو نبست ...من سر سومی بستم

خودش بچه دوس داره واسه اینکه پسر بیاره س تا اولی دختر بودن چهارمی پسر بود پنجمی میگف این اخریه پسر میخاست باز دوباره خدا بش دختر داد 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
وا مگه میشه 5تا سزارین دکتر برا3تاهم دعوامیکنه 

سرچهارمی خیلی اذیت شد یبار میگفتنش چسبندگی داره نمیدونم چی انشالله اذیت نشه

همش دختره؟

ستا اولی دختر چهارمی پسر الان اینم دختره ولی دختراش خوشگلن

نه عزیزم کی گفته دکتر میگه تا4تاخطرمرگ داره

نمیدونم خودش گف ولی سر چهارمی خیلی اذیت شد امیدوارم الان اذیت نشه

اهان پس خودش میخواسته‌..آخه سزارین چسبندگی رحم میاره

اره سرچهارمی خیلی اذیت شد انشالله بسلامتی زایمان کنه

ن تاشش تا بچه ولی خطر داره خیلی این دیگه بخاطر پسردار شدن خطروباجونش قبول کرده واقن دلم براش میسوزه

بیکاره ها تو این گرونی و کرونا پسر چکار میخواد بکنه ? یکیم داشته خدا کمکش کنه اشتباه کرده بنظرم تو این اوضاع

میدونم عزیزم ولی دیگه کار از کار گذشته ما تو جایی زندگی میکنیم ک مردم اگ دختر دار بشه میگن چ زنیه ای ...

من موندم چرا نمیگن دختر شدن از طرف مرد هم هست همیشه میگن زنه دختر  زاست😐 خب زن بنده خدا ک به تنهایی باعث دختر شدن بچه نشده دیگه

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است چون شهری که روی گسل زلزله هاست⁦💞