2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 108 پست
اره بچه چهارمیش هنوز س سالگییشو تموم نکرد مهم زایمان خوبی داشته باشه واقن نمیشه قضاوت کرد 

ایشالا سالم و سلامت برگرده بالاسر بچه هاش 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بچه هاش چند ساله ان

دوتا دخترای اولش  ده سالو نه سال سومی امسال کلاس اول میره چهارمی س سالگیشو تموم نکرده

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید خودشم قبول کرده بزرگترین لطف رو بهش کردن تو چهارسال سه تا سزارین شد چهارتا بچه

خدا یا چه خبره 

اره احتمالا بهش گفتن خطریه و رضایت گرفتن ببندن

لطفا لایک نکنید😒😒😒
جاری منم دلش پسر میخاد5تا دختر اورده تا الان بازم دلش میخاد بارداربشه سه تاش سزارین بوده

اره واقن نمیشه قضاوت کرد مااینجا اینجوری ن حرفشون دوپهلوئه برا کسی ک دختر دار میشه میدونم اذیته از حرفاشون

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
ماشاله چطوري ازپس مخارجشون برمياد

اره دیگه من نمیتونم قضاوتش کنم ولی یفکر پسردارشدنه انشالله بسلامتی زایمان کنه ولم میخاد حال خودشو بچه ش خوب باشه فقد

آخه من نمی‌دونم کی میخاد این طرز تفکر پوسیده درست بشه که جون خودشونو به خطر نندازن..یه پسر داشتی دیگ ...

عزیز دلم منکه باهاشون هستم قضاوتش نمیکنم ادم ازاده هرکاری کنه بخودش مربوط میشه ولی سر چهارمی خیلی سختی کشید دوسندارم دوباره اذیت شه

زایمان‌کرد خبرشوهمینجا بده استرس گرفتم  ایشالله سالم و سلامت مرخص شن با بچه ش

ممنوون گلم حتما ولی تازه گریه م گرف بخدا خیلی سخته انشالله بسلامتی بستری بشه وزایمان کنه برگرده پیش بچهاش

ممنوون گلم حتما ولی تازه گریه م گرف بخدا خیلی سخته انشالله بسلامتی بستری بشه وزایمان کنه برگرده پیش ...

ان شاالله که میشه نگران نباش عزیزم

براش ایت الکرسی زیاد بخون

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
عزیز دلم منکه باهاشون هستم قضاوتش نمیکنم ادم ازاده هرکاری کنه بخودش مربوط میشه ولی سر چهارمی خیلی سخ ...

خواهر گلم من قضاوت نکردم حتی هم جنس هم باشن کل بچه ها ارزش بازی با جونت رو‌نداره ..داره به نظر شما؟زن داداشه زن دایی ام چهارمی رو خداخواسته حامله شد(نمیگم ناخواسته)..میخاست بمیره سر زایمان..دکتر می‌گفت شوهرشو بگین بیاد یه سیلی بزنم درگوشش که این زنو داره به کشتن میده ..

بودی شهر رو چراغونی میکردم