2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 108 پست

حالا خدا کنه که سلامت زایمان کنه من سر سومی لوله هام رو بستم ولی الان میگن سزارین پنجم‌ می بندن این خانوم هم ببنده دیگه یک پسر داره ایشاالله سلامت باشه همین یک پسر کافیه

ببین خدا بزرگه من سر زایمان سوم خیلی استرس داشتم ولی زایمان خیلی خوب و راحتی داشتم ایشاالله جاری شما هم سلامت برگرده پیش خانواده اش

راستی برادر شوهرت چی باهاش رفتار بدی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشا...که مادر و بچه سالم باشن‌‌‌..الان هم قصد بستن لوله رو نداره؟

نمیدونم گلم شاید نخاد شایدم شوهرش راضی نمیشه نمیدونم نپرسیدم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نمیدونم گلم شاید نخاد شایدم شوهرش راضی نمیشه نمیدونم نپرسیدم

اره واقعا به خودش مربوطه من لوله بستم فقط خودم شوهرم میدونیم...مادرم تو بیمارستان مجبور شدم بهش گفتم دیگه هیچ کس نمیدونه

استارتر شما بچه داری

اره گلم ی دختر دارم چهار سال ودوماهشه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
اره واقعا به خودش مربوطه من لوله بستم فقط خودم شوهرم میدونیم...مادرم تو بیمارستان مجبور شدم بهش گفتم ...

اره بهتر ما اینجا مردم بیجا قضاوت میکنن مخصوصا اوناییکه همش دختر میارن انگار دختر فقد اززنه خدا خودش قاضیه

چن سالشه

۲۸سالشه

من موندم چرا نمیگن دختر شدن از طرف مرد هم هست همیشه میگن زنه دختر  زاست😐 خب زن بنده خدا ...

اره واقن من قصاوتش نمیکنم چون حرف میزنن مردم ک همش دختر میاره واقن خدا بشون عقل بده

خداحفظش کنه عزیزم ، میخواستم بگم شما درگیر حرفای خاله زنکی و بیجای مردم نشی مثل جاریت

ن نیستم من دخترم بیماری ژنتیگی داره واصلن اینجور نیستم چون خداروشکر میدونم هرچی قسمت بشه همونو خدا بهم میده اگ ب حرف مردم باشه ک باید خودمونو بکشیم

حالا خدا کنه که سلامت زایمان کنه من سر سومی لوله هام رو بستم ولی الان میگن سزارین پنجم‌ می بندن این ...

انشالله گلم تاحالا نشنیدم عیبش کنه یا بگه پسربیار همش مردم هزارتا حرف میزنن خداخودش بهشون عقل بده شوهرش بنظرم خوبه باهاش اخه مگ دخترا رو از خیابون میاره شوهرشم نقش داشته دیگه مردم کوته فکرن بلانسبت بعضیا هنوز تودوران جاهلیتن

اره بهتر ما اینجا مردم بیجا قضاوت میکنن مخصوصا اوناییکه همش دختر میارن انگار دختر فقد اززنه خدا خودش ...

چقدر بد...‌دختر رحمت و پسر نعمت خدا بابت نعمت ازت بازخواست می‌کنه ولی بابت رحمت نه

واقعا 28 سالشه 5تا بچه داره، مگه میشه😲😲

😄اره جاری کوچیکم ۱۴ساله ازدواج کرد الان بیست سالشه س تا بچه داره