2777
2789
عنوان

جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 108 پست
ماشالله بهش  چه حوصله ای داره من ۲۷ سالگی سردخترم که بچه اولمه به دکترم گفتم میشه بعدزایمان ل ...

پسر دوسداره س تا دختر داره یدونه پسر مثلن میخاست ی پسر دیگه بیاره ک بازم دختره مهم سالم باشه دوتا دختراش بزرگن کمکش میکنن

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من فک میکنم قانون اینه که سزارینی ها سر چهارمی بدون اجازه لوله هاشون بسته میشه تو بیمارستان چون خطر ...

نه اینجوری نیست 

منن پنج ماه پیش سزارین سوم رفتم دکتر گفت مشکلی نداره

لطفا لایک نکنید😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم قانون اینه که سزارینی ها سر چهارمی بدون اجازه لوله هاشون بسته میشه تو بیمارستان چون خطر ...

دختر خاله من سومیش دوقلو شد خودشون لوله هاشو بستن اونم بیمارستان دولتی که مخالف لوله بستنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
واقعا با این کارا شون اون دخترارو بی قرب می کنن خدا خودش کمکش کنه 

اره ولی دیگه خودش دوس داره انشالله عملش بخوبی بشه 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
پسر دوسداره س تا دختر داره یدونه پسر مثلن میخاست ی پسر دیگه بیاره ک بازم دختره مهم سالم باشه دوتا دخ ...

دعا میکنم خدا بهش عقل بده و سلامتی چون بچه هاش بهش نیاز دارن 

ولی واقعا عقل نداره

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
انشالا زایمان راحتی داشته باشه ..اما مگه مجبور بود تو این شرایط ۵ تا اون پشت سر هم؟!!

اره بچه چهارمیش هنوز س سالگییشو تموم نکرد مهم زایمان خوبی داشته باشه واقن نمیشه قضاوت کرد 

امکان نداره بدون رضایت مریض همچین کاری نمیکنن

شاید خودشم قبول کرده بزرگترین لطف رو بهش کردن تو چهارسال سه تا سزارین شد چهارتا بچه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اره ولی دیگه خودش دوس داره انشالله عملش بخوبی بشه 

زایمان‌کرد خبرشوهمینجا بده

استرس گرفتم 

ایشالله سالم و سلامت مرخص شن با بچه ش

🐄🐄با علف خوردن گاوها در مزرعه هیچ مشکلی  ندارم!اما به گاوهایی که در بین ما می گردند و عمر ما را میخورند معترضم.....!هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!