اقا من با نامزدم بحثم شد سر ی چیز خیلی مسخره اومده سر اینکه دخترعموش خیلی دختر خوبیه با من بحث میکنه خلاصه فکر کرد که من جواب تلفناش میدم و از این صحبتا بعد ببینید چیا فرستاده بنظرتون من حق دارم یا اون جوابشو بدم؟سر اینکه دختر عموش مطلقه هست و میچسبه به پسرهای مجرد هستین اسکرین بزارم البته اسکرین عذر خواهی بگو مگو داخل خونشون پیش اومد
خو ندیدین که با چ وضعی لباس میپوشه بحثم من نگفتم مامانش کشید وسط
پوشش دال بر خراب بودن؟؟
شمارومیزارتوی قبرایشون؟؟
چرا ب خودتون اجازه میدین بگید خراب...
مطلقه😏
#مجردباتجربه
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
گلم بستگی داره طرفه چجوری باشه شما که ندیدین قضاوت میکنی من دیدم با چه ریختی میاد وسط جمع همین ۲ ماه ...
قضاوت شماداری میکنی....
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)
خندش کجاس؟.این ک ب امثال بنده لقب مطلقه میدن ب همجنستون میگن مطلقه...