2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 7585 بازدید | 270 پست
خو ندیدین که با چ‌ وضعی لباس میپوشه بحثم من نگفتم مامانش کشید وسط

خیلیا با چادر و چاقچور و ادعای مومن بودن چنان شوهر ادمو بر میزنن که کفت میبره خراب بودن به لباس نیست به ذاته اون مامانش نادانه  تو دانا باش اینارو نگو که خدا بهترینارو برات رقم بزنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا خودش کشت امروز کمی ناز کن فردا ج بده    

داشتم این و میخوندم یهو مامانم گفت الله و اکبر. بلندا🤣🤣🤣 داره نماز میخونه

یه روز انقدر موفق بشم ک حسرت دیدنم به دل خیلیا باشه .♡⁩.
نه نه اصلا بحث ما نبود من همینجوری گفتم ایشون هم اینشکلی هستن چنان طرفداری کرد که بهم بر خورد

عزیزم معلومه که طرفداری میکنه دختر عموشه پس فک کردی اجازه میده شما بهش بگی خراب؟! بیشتر فک کن رو حرفات کاری نداشته باش به کسی به خاطر کسی با همسرت دعوا نکن امیدوارم خوشبخت بشین🌸

که رمز ماست ایستاده مردن.....
خو ندیدین که با چ‌ وضعی لباس میپوشه بحثم من نگفتم مامانش کشید وسط

هرکی بد بپوشه خرابه؟؟؟ خدایی چه طرز فکرایی

من یک ام اسی هستم و قراره مثل همه بخندم ، حرف بزنم ، به خاطر بسپرم ، بد‌و‌‌‌‌‌م بدوم..🕊
سوین چند سالته؟آقا آرتا چند سالشه؟

اسماشون چقد خفنه لنتیا!😂😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖