2777
2789
عنوان

بین دوراهی موندم+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 7585 بازدید | 270 پست
دلم کرانچی خواست   باردار هم هستم شوهرمم نیست    

آخییی🙁

ببشید😿🙁👉

خودمم عاشقشممم

خیلی وقته نخوردم😂😭  

💞ـــــــــــبعدازالله توتمومِ دارایے منی ـــــــــــــــــــــــــــ حسین (ع)❤ماهاشیـش هیـــــــچ جلوییم چون لپامون چال داره😌✋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبحث دخترعموش کجابود....پز دادنتون اگ تموم شد گلم اونو بزار... مجردباتجربه است ن خراب

گلم بستگی داره طرفه چجوری باشه شما که ندیدین قضاوت میکنی من دیدم با چه ریختی میاد وسط جمع همین ۲ ماه پیش هم بخاطر یه مرد متاهل دادگاه بود

خو ندیدین که با چ‌ وضعی لباس میپوشه بحثم من نگفتم مامانش کشید وسط

پوشش دال بر خراب بودن؟؟

شمارومیزارتوی قبرایشون؟؟

چرا ب خودتون اجازه میدین بگید خراب...

مطلقه😏

#مجردباتجربه

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
چند سالتونه؟ اینقدر با دید بد نگاه نکن وگرنه زده میشه ازت اونم دخترعموشه خب جدا شده مگه چیه 😐همه که ...

نه نه اصلا بحث ما نبود من همینجوری گفتم ایشون هم اینشکلی هستن چنان طرفداری کرد که بهم بر خورد

گلم بستگی داره طرفه چجوری باشه شما که ندیدین قضاوت میکنی من دیدم با چه ریختی میاد وسط جمع همین ۲ ماه ...

قضاوت شماداری میکنی....

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

اسی بعد دیدن عکسا گریم گرفت😐 چراااا نامزد من اینقدر سرده

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 
😂😂

خندش کجاس؟.این ک ب امثال بنده لقب مطلقه میدن ب همجنستون میگن مطلقه...