2777
2789
عنوان

گین آپ خوردی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 28 پست

چرا وقتی خبر داری از عوارضش باز هم میخوری؟میدونی ممکنه باعث بشه دیگه نتونی درست راه بری و از درد استخون هر روز در عذاب باشی

حتی ممکنه لازم بشه جراحی تعویض مفصل انجام بدی

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قوطیش شبیه کنسرو دوتا ‌‌‌‌‌‌‌بسته توشه دوتا سی تا برو تو سایت ترک فت مشخصات اصلشو زده من که نتی ...

ارع بابا مطمعنم اصله همون شکلیم هست بارکد برجسته ام دارع زیرش

یعنی اینم میدونی که استخوان سر ران سیاه میشه باید جراحی انجام بدی و مثل روز اولش هم نمیشه و بازم میخ ...

من خیلی تحقیق کردم خیلی از دورو بریامم خوردن حتی چنتا دکترم معرفی کردن ب من همچین عوارضی نداشت 

اونا حتمن فیک بودن 

من خیلی تحقیق کردم خیلی از دورو بریامم خوردن حتی چنتا دکترم معرفی کردن ب من همچین عوارضی نداشت اونا ...

عزیزم وقتی از عطاری میگیری مطمئن باش مشکل داره

دارو باید از داروخونه با نسخه پزشک تهیه بشه نه عطاری

عزیزم وقتی از عطاری میگیری مطمئن باش مشکل دارهدارو باید از داروخونه با نسخه پزشک تهیه بشه نه عطاری

عزیزم من دور و بریام خوردن همچین عوارضی نداشتن که تو میگی بدشم من که گفتم دکتر معرفی کرده حتی من نشونشم دادم تاییدش کرده ک اصله