2777
2789

منم این ماه دارم مصرف میکنم 

خداکنه نتیجه بگیریم

من با خوردن متفورمین بشدت حالت تهوع میگیرم با هزارتا بدبختی از روزی یک چهارم قرص تا الان به روزی یک و نیم قرص رسیدم فعلا دکتر گفته روزی دو تا مصرف کنم قراره از فردا روزی دو تاشو بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنبلی تخمدان داشتم.سالی دو سه بار پریود میشدم.قرص گلوکوفاژ و یه قرص دیگه که اسمش یادم نیست ولی تو ...

دیگه نمیخای؟؟؟؟

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
من وقتی بچم دوسالش بود میخواستم ولی شوهرم نمیخواست.منم دیگه بیخیال بچه شدم و نمیخوام بهش حتی فکر کنم

ببخشید عزیزم میپرسم الان منظم شده پریودتون

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
منم حالت تهوع میگرفتم چقد بد بود...سرگیجه و حالت تهوع

برای من افتضااااااح بود 

الان خودم باورم نمیشه میتونم روزی یک ونیم قرص متفورمین را مصرف کنم گلاب به روتون به حدی بالا میاوردم که احساس میکردم هرلحظه دل و روده م قراره از دهنم بیاد بیرون تقریبا یک هفته اول فقط یک چهارمشو تونستم بخورم