2777
2789

حتما حتما داروی مدبر کرونای غدیر رو بگیرین مصرف کنین. داروی گیاهی هست و خودتون درست کنین بهتر جواب میده ولی بعضی جاها میفروشن. 30 یا 40 تومن. ولی پیج استاد طالقانی 20 میفروشه. من برای 12 نفر تا حالا درست کردم دادم همشون بدون استثنا دو روزه علائمشون خوب شده. هفت روز باید استفاده کنین. 

هیچ دارویی برای درمان کرپنا تا الان مشخص نشده این پیج های گیاهی از این موضوع سو استفاده کردن و میکنند اگر کسی علائم زیادی داشته باشه باید به پزشک مراجعه کنه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم از چیا هست ترکیباتش

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
هیچ دارویی برای درمان کرپنا تا الان مشخص نشده این پیج های گیاهی از این موضوع سو استفاده کردن و میکنن ...

عزیزم من امتحان کردم روی 12 نفر و خانواده خودم. زنداداشم آنقدر سرفه می‌کرد که اصلا نمیتونست حرف بزنه. می‌گفت آنقدر سرفه کردم گلوم زخم شده انگار. تورو خدا نمیدونین شک نندازین تو ذهن مردم. 

عزیزم من امتحان کردم روی 12 نفر و خانواده خودم. زنداداشم آنقدر سرفه می‌کرد که اصلا نمیتونست حرف بزنه ...

اتفاقا چون میدونم میگم !شما منو میشناسی که میگی نمیدونی؟چون یمدونم چندین نفر با اتکا به همین نظریه های گیاهی جونشون رو از دست دادن میگم 

چندین نفر تو شهر من با همین داروها و نرفتن به پزشک ریه شون بیشتر درگیر شد و متاسفانه بعد از چند روز انتوبه فوت شدن 

چون عملا داروهای کیاهی کاری نکرد و مریضی گسترش پیدا کرد تو ریه شون

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
عزیزم من امتحان کردم روی 12 نفر و خانواده خودم. زنداداشم آنقدر سرفه می‌کرد که اصلا نمیتونست حرف بزنه ...

این داروها برای تقویت سیستم ایمنی خوبه اما دلیل نمیشه هرکی کرونا گرفت اینو بخوره و خیالش راحت باشه که خوب شده این در کنار مراجعه به پزشک خوبه

اتفاقا چون میدونم میگم !شما منو میشناسی که میگی نمیدونی؟چون یمدونم چندین نفر با اتکا به همین نظریه ه ...

خوب لابد داروی گیاهی بدون سند و مدرکی استفاده کردن که دم دستی بهشون پیشنهاد شده. ولی این دارو مجوز غذا و دارو گرفته. اصلا چرا بحث کنیم راجع بهش. برین پیج استاد طالقانی و خودتون ببینین چند نفر تا حالا خوب شدن. گزارش تصویری هست. نیازی به بحث نیست. به جایی نمیرسیم

خوب لابد داروی گیاهی بدون سند و مدرکی استفاده کردن که دم دستی بهشون پیشنهاد شده. ولی این دارو مجوز غ ...

این استادی که میگین نه میشناسم نه کاری دارم اینا هم به قول خودشون از جای معتبر گرفتن 

هر کسی برای خودش سند و مدرک ارائه میده و میگه کارم خوبه اگر اینوطر باید هیچ شهری قرمز نبود انشاالله بلا از همه دور باشع موفق باشید