حتما حتما داروی مدبر کرونای غدیر رو بگیرین مصرف کنین. داروی گیاهی هست و خودتون درست کنین بهتر جواب میده ولی بعضی جاها میفروشن. 30 یا 40 تومن. ولی پیج استاد طالقانی 20 میفروشه. من برای 12 نفر تا حالا درست کردم دادم همشون بدون استثنا دو روزه علائمشون خوب شده. هفت روز باید استفاده کنین.
هیچ دارویی قطعی برای کرونا نیامده عزیزم چرا حرف زور میزنی!؟اگر داروی قطعی کرونا با همین گیاه ها بود اینهمه دانشمند طب سنتی و شیمیایی دنبال غاز چروندن بودن که اینها کمک به سیستم ایمنیه همین
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
این استادی که میگین نه میشناسم نه کاری دارم اینا هم به قول خودشون از جای معتبر گرفتن هر کسی ب ...
چون مردم باور نمیکنن. من برادرم و خیلیای دیگه مسخره میکردن تا خودشون کرونا گرفتن و من به زور بهشون دادم با خواهش وتمنا. چون به دوستام وخانوادشون داده بودم قبلش و خوب شده بودن. برادرم 24 ساعت اول گلودرد و سرفه اش کاملا قطع شد و اومد برای دوستم گرفت ازم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون مردم باور نمیکنن. من برادرم و خیلیای دیگه مسخره میکردن تا خودشون کرونا گرفتن و من به زور بهشون د ...
عزیزم لطفا و لطفا برید و راجع به ویروس تحقیق کنید ماهیت این ویروس طوری نیست که داروی قطعیش پیدا شده باشه بحث با شما فایده ای نداره چون باور نمیکنید اما اینها داروی قطعی نیست چون از نظر علمی باید ثابت بشه و هنوز نشده
اینی هم که میگی به ۱۲ نفر دادم و خوب شدن کرونا فقط ۵٪ کشندگی داره ۹۵٪ ویروس اسیب جدی نمیزنه بدون اینها هم خوب میشدن
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
اتفاقا چون میدونم میگم !شما منو میشناسی که میگی نمیدونی؟چون یمدونم چندین نفر با اتکا به همین نظریه ه ...
اشتباه کردن
من همیشه میگم اول پزشک بعد در کنارش از طب سنتی ام باید استفاده کرد
احمقیه محضه ادم دکتر نره و هی ام حالش بدتر بشه باز،مقاومت کنه.ولی من همون روز اول بیماری به محض اینکه داروی،امام کاظم استفاده میکنم خوب میشم خدارشکر...ولی اگه ادامه پیدا کنه تب کنم و بدتر شم حتما میرم دکتر.چون اگه بخاد اثر کنه همون اول اثر میکنه