2777
2789
عنوان

دیشب بدون خبر رفتم خونه و دیدم شوهرم.. 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین دیگه خاله بازی نیست که عذاب بکشه تا آخر عمر با یه آدم معتاد

اصلا کی میگه معتاد 😐 اصلا معتادن باشه ما مگه فقط شریک پول سالمی خوشی شوهرتی تو غم سختی مثل کوه باید باشی درستش کنی 

طلاق که نه بارداری ولی بترسونش ساده برنگرد بذار اونقدر بترسه که دیگ نره سمتش پیغام بفرست حتی شده مبرم بچه رو سقط میکنم یا به دنیا میارم و بهت میدم و از زندگیت میرم ی کاری کن حسابی بترسه بعدم شرط بذار باید بیاد مشاوره و کلینیک ترک اعتیاد هرچی هم گفت معتاد نیستم بگو نباش ولی باید بیای والا برنمی‌گردم 

اگ دوسش داری ببرش ترک کنه وازش تعهدبگیری هیچ راه دیکه ای نداری ...اگه واقعا کرونا داره شیره رویسری م ...

مشکل اینجاست که انکار میکه نمیگه که اعتیاد داره یا نه یا چند وقت یه بار میکشه میگه خیلی وقته نکشیدم ..نمیدونم

به نظرم معتاد نیست چون اگه بود قبلا میفهمیدی بو داره دیگه مگر اینکه جای دیگه میکشیده منم از شوهرم دیدم از بوش فهمیدم. بیشتر بخاطر اینکه ازش توقع نداشتم خرد شدم هنوزم بعد شش سال دلم باهاش صاف نیست

طلاق که نه بارداری ولی بترسونش ساده برنگرد بذار اونقدر بترسه که دیگ نره سمتش پیغام بفرست حتی شده مبر ...

خودش میدونه تو این زندگی دلم به هیچی خوش نیست نه خونه داریم نه ماشین داریم نه پول داریم نه کار داره نه خانوادش گردنش میگیرن گفتم دلخوشی ندارم تمام دلخوشیم شخص خودت بودی که خراب کردی و دیگه نمیمونم گفتم بچتو به دنیا میارم بهت میدمش خودتم ارزونی مادرت که اینطوری تو زندگیم سنگ مینداخت 

ناراحت شدم واسش دلم به حال بچمم خیلی میسوزه از خدا هم خیلی گله دارم ..اگه هم بگم بیا مشاوره کاری نداره میاد ادم بد قلقی نیست دوسم داره

به نظرم معتاد نیست چون اگه بود قبلا میفهمیدی بو داره دیگه مگر اینکه جای دیگه میکشیده منم از شوهرم دی ...

اخه همش بیرون بود با رفیقاش شب و نصفه شب به بهانه های مختلف خونه نمیموند