2777
2789
عنوان

دیشب بدون خبر رفتم خونه و دیدم شوهرم.. 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 78 پست
چون چند سال پیش به مدت سه چهار سال معتاد بود  و پدرش هم معتاده و همینطور تمام رفیقاش

یع چیزی میگم نارحت نشو ولی همچین ادمی الان معتاد نشه دوساع دیگه حتما معتاد چرا با همجین شخصی ازدواج کردی حالا هم گذشته ها گذشتع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با مادر پدرش درمیون بذار اگه واقعا هنوز اعتیاد نداره سرسخت باش و واسش سفت و سخت بگیر . بدون هیچ تلاش ...

پدرش خودش معتاده عوضیا ازشون بیزارم نفرینشون میکنم 

چندین بار رفتم با مادرش حرف زدم گفتم هر کی دور و ور پسرتونه معتاده یه جاهایی من حواسم بهش نیست شما حواستون بهش باشه اخه مدام خونه پدرشه 

اما اونا عین خیالشون نیست پسر بیست سالشون هم اعتیاد داره و هیچ حرکتی براش نمیکنن 

اصلا بهایی به پسراشون نمیدن

یع چیزی میگم نارحت نشو ولی همچین ادمی الان معتاد نشه دوساع دیگه حتما معتاد چرا با همجین شخصی ...

بچه بودم عزیزم نمیفهمیدم ممکنه اینا بعدها برام مشکل ایجاد کنه  اخه خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که حتی نمیدونن سیگار چیه

باید کنارش باشی و کمکش کنی تا ترک کنه... با قهرو اینا بدترهم میشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اره میخوام برم ثبت تعهد  بگیرم ازش

توتهعدت قیدکن اگه کارنرفت خرجی نداد بابازم سمت اعتیاد رفت یاکتک کاری کرد حق طلاق وحضانت واینارو ازش مبگیری...البته اگه بچه رو. نمیخای ک هیچی...هیچیم نداره ازش بگیری ن خونه ن ماشین عجباااا چقدربیخیاله شیره ک ارزون نیس بگو بجاش خرج من وبچه روبده وکارکن تابه یجایی برسیم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜