خونه پدرمم به خاطر مشکلی که با همسرم داشتم و از طرفی کروناش مثبت شد و قرنطینه شد منم بار دارم دیگه موندنی شدم
دیشب از ساعت هشت یه حسی بهم میگفت پاشو برو خونه ببین شوهرت داره چیکار میکنه منم هی نرفتم ساعت یازده بود انگار یه نفر منو کشید برد اونجا خاستم زنگ بزنم بیاد منو از سر کوچه بیاره خونه یه دفه یه پسر اخوند بود ریش داشت و لباسش تا یقه کیپ بود اومد گفت ابجی هوا تاریکه بزار تا هر جا میری همراهت بیام گفتم دستت درد نکنه منو برد دم خونه خدا خیرش بده و رفت درو وا کردم رفتم دیدم بساط پهن کرده داره شیره میکشه ..شوکه شدم فقط اشک میریختم گفتم زندگی من و این بچه رو نابود کردی گفت به جون خودت به جون بچه معتاد نیستم و نمیکشم امشب دعوامون شد خیلی بهم فشار اومد ..بهش بها ندادم گفتم گناهکاری این بچه حقش این نیست من حقم این نیست گفت اره بهت ظلم کردم غلط کردم بخدا اعتیاد ندارم و اینا منم گفتم دیگه نه میخام ببینمت نه دروغاتو بشنوم و برگشتم
همین دیگه خاله بازی نیست که عذاب بکشه تا آخر عمر با یه آدم معتاد
#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی
بگو بره ازمایش بده ببین معتاده یا نه شاید راست میگه😥😔
بمیرم برای اون بچه
پیجم : @music_best369 من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃 البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈 آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
اگ دوسش داری ببرش ترک کنه وازش تعهدبگیری هیچ راه دیکه ای نداری ...اگه واقعا کرونا داره شیره رویسری موثرمیدونن تودرمان کرونا
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
چ شرایط سختی، اما قوی باش بخاطر بچت، ببرش مرکز اعتیاد ترکش بده اگه معتاد شده، اگه هم تفریحیه دیگه نذار بره سمتش، هیچ وقت تنهاش نذار،، برای زایمان ونگه داری بچت بمون خونه بگو کسی بیاد پیشت تااین سواستفاده نکنه
باید کنارش باشی و باهاش صحبت کنی تا بیشتر از این پییش نره شوهر منم تو دوران کرونا چند باری کشید درد کرونا زیاده حالا باهاش راه بیا چون لج کنی بدتر میشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید