2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست
بهش چند بار گفتم بریم پیش مشاور  انگار بهش فحش دادی. من واقعا تو انتخابم بچگی کردم و گول ظاهر و ...

خودت برو ...حتما هم برو ...مشاوره هم باید حتما تجربه کار با اختلالات شخصیتو داشته باشه ،وگرنه فایده ای نداره 

ممکنه یه مدت بهت قرص بدن که تو شربتو غذاش بریزی تا آروم بشه ...ولی کلا معلوم بود شوهرت به مشاوره اعتماد نداره ... اون کاربر اندیشه مثبت هم راههای خوبی رو گفتن ،کنار مشاوره از راهکارهاش استفاده کن ،اینجا جای لجبازی نیست ،اصلا مهم نیست شوهرت مقصره یا نه مهم اینکه تو داری آسیب میبنی ...

با حرف و منطق هم نمیتونی شوهرتو تربیت کنی فایده نداره ، احتمالا نیاز به روانپزشکم هست ولی خوب وقتی شوهرت نمیاد دکتر شما سعی کن درست و منطقی بری جلو ،شما عاقل باش ولی خودت برو پیش متخصص تا درست راهنماییت کنه ...

یکی ممکنه شوهرش فقط عصبی و زود جوش باشه ...ولی شوهر شما علائم اختلال شخصیتی دارن ...اینجا نمیتونی کمک بگیری ....فقط دلت زده میشه از زندگیت ...

اگه میخوای برای زندگیت تلاش کنی و نگهش داری باید بری پیش متخصص 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بره پزشک قانونی دیگه زندگی کردن فایده ای نداره اگه خواست زندگیو تموم کنه اونوقت باید بره پزشک قا ...

نه اتفاقا بره پرونده تشکیل بده ولی پرونده رو به جریان نندازه ،شکایت نکنه ...خیلی ها همین اشتباهو کردن ،گفتن ما که طلاق نمیخوایم چه کاریه ولی بعدا پشیمون شدن 

بره یواشکی پرونده تشکیل بده قرار نیست شوهرشم بفهمه ...با این شرایط باید آینده نگر باشه 

پول من و پول تو نداره. زندگیِ مشترکه. حقوق دوتاتونو بدین به هر کسی که منطقی تره و خوش فکر تره. کلاتو قاضی کن ببین اگر واقعا قدرت مدیریت پولو نداری خب بده به همسرت تا پول حیف نشه.

من خودم سختمه پولامو بدم به شوهر آیندم واسه همین مهارتای اقتصادیمو تقویت میکنم و جز به دلیل منطقی چیزی رو نمیخرم و حواسم هست که بهترینو بخرم معمولا.  

یعنی به عنوان یه خانم مستقل و احتمالا تحصیل کرده هیچ تصمیم بهتری نسبت به خودکشی نمی تونی بگیری؟ 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
پول من و پول تو نداره. زندگیِ مشترکه. حقوق دوتاتونو بدین به هر کسی که منطقی تره و خوش فکر تره. کلاتو ...

یه مشاوره متدین میگفت خانما اول ازدواج زود احساسی نشید نگید جیب من و تو نداره ...بذارید پنج شش سال وارد زندگی مشترک بشید بعد اون موقع میفهمید، که بعضی از آدما و بعضی از زندگیا جیب منو تو هم داره خیلی هم داره 

هرچه زودتر خودکشی کن بهتره

این چه حرفییییه 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

خدا نسل مادر و پدرایی که همچین اولادی رو تحویل جامعه می دن رو ریشه کن کنه اگه کوتاهی کرده باشن 

قرن 21 واقعا این وحشی بازیا نوبره مگه جنگله که یه مرد (البته یه حیوون) از زورش جلوی یه خانم که وجودش پر از عاطفه و احساسه استفاده کنه غیرت هم خوب چیزیه لعنت به مردای بی غیرت تف بهشون 

خودتو بکشی که  ۴۰ روز نشده میره زن میگیره  

دور از جونت عزیزم  خدا لعنت کنه مرد هایی که دست رو خانوم هاشون بلند میکنن رو  اخه  وقتی داریم همه کار میکنیم داری از همه چیزت میزنی میری سرکار عوض دستت درد نکنه شه  بمیرم برا قلب مهربونت خیلی ناراحت شدم اجی جونم ناراحت نباش  میدونم سخته  ولی تحمل کن 

هم پیشنهاد خودتون عجیبه هم راهکار خیلی از دوستان 

میدونی دست بزن داره جوابش رو نده 

حق با اون نیست ولی جواب ندی حداقل این بلاها سرت نمیاد

اگه میاد باهم برید مشاور

اگه نمیاد خودتون تنها برید 

نمیدونم توی چه جوی بزرگ شدن که اجازه میدن ب خودشون دست رو همسرشون بلند کنن 

الان رو نمیدونم چه عکس العملی نشون بدید ولی قطعا خودکشی راهش نیست