2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97491 بازدید | 882 پست

چه پر توقع 

درآمدت  مال خودته 

و موظفه همه ی مخارج خونه رو به دوش بکشه

البته با دعوا و کتک کاری حرفات به کرسی نشون

اگه حرف نمیفهمه

بزرگترا   مشاور   مددکار   دادگاه خانواده

يَا رَادَّ مَا قَدْ فَاتَ   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه قانونه اگه مرد واسه شما پول خرج نکنه یه راه دیگه واسه خرج کردن پیدا میکنه بزار حس تامین کنندگی داشته باشه بزار بفهمه باید واست خرج کنه حقوق خودتم داشته باش هر از گاهیم یکم به حسابش پول بریز تا سوپرایز شه زندایی من اینکارو با داییم میکنه داییم کشته مردشه..

آسمان بار امانت نتوانست کشید... قرعه ی کار به نام من دیوانه زدند🤍

اگ اسی الان کار نمیکرد با حجم زیادی از پیام ها مواجه میشد ک پاشو برو کار تا کی تنبلی و حقارت!!!!!

اگ کار میکردی و مستقل بودی  اذیتت نمیکرد برا خودت بودی😑😑😑😑😑

*هر زن صرفا به خاطر دید شخصیش یا حس مفید بودن  و هزار چیز دیگ کار میکنه ربطی نداره زندگیش گل بلبل هس یا افتضاح با کار کردنش.

اما راه حل برای استارتر

میتونی کار نکنی دیگ مثل دختر عمم شوهرش ادم بدمطلق نبودا ولی عادت داشت پول زنشو بگیره  کارش رسمی بود استعفا داد الان زندگیش اروم و خیلی خوبه خداروشکر.

مشاوره برو و صحبت کن باش حد مرز خودش بدونه اگ دوسش داری

اگ از اوناس ک اگ در برابرش نرم باشی بدتر میکنه برو شکایت کن ازش تا بفهمه تکرار نکنه.

در اخر خودت شناخت ازش داری و میشناسیش اگ اعتباری چندانی ب زندگیت نیس کارتو رها نکنی.

خدایا شکرت

اوه اوه چه پررو

خداوکیلی چطور اینجور مردها رو تحمل می کنید

ادم صد سال مجرد بمونه خونه باباش پادشاهی کنه شرف داره به این مرد

یعنی چی کار کنی بدی ایشون؟ بگو خب توی چوب سفیدو میخام چکار پس

در ضمن دوستانی که میگن مرد اقتدار دوست داره و باید بهش احترام بزاری... خواهر من احترام زوری نیست به آدم نامحترمم نمیشه احترام گذاشت

هی به هم یاد میدید سیاست داشته باش باهاش اینجوری کن باهاش اونجوری کن

تا بلکه خوشش بیاد... یه وقت می بینید شده شصت سالتون هنوز دارید بهم سیاست یاد میدید یه روز خوش نداشتیدهیچی هم زندگی نفهمیدید

مرد گنده رو ننه باباش نتونستن تربیت کنن آخه چه سیاستی

و خدا برای من کافیست.....
عزیزم شاید از حرف من بدت بیاد ولی مردا اصولا همینن ینی با اقتدارشون در تداخله که زن مدیر باشه خانمی ...

کی گفته مرد "اقتدار" باید داشته باشه؟!

مگه فرماندست؟!

ازدواج دنیای امروز ازدواج" برابر" هست!

نه فرمانده و سرباز  

من شاغلم..

نصف مخارج زندگی رو من میدم...

ولی با همسرم دوستانه و محترمانه و با رضایت دو طرف به این نتیجه رسیدیم...

شما هم بهتره محترمانه باهاش صحبت کنی به یه نتیجه برسین...

ولی اینکه دست بزن داره خیلی خیلی بده...

حتما برین مشاور...