2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97495 بازدید | 882 پست
اسی متن آخرت منو کشت🤣🤣🤣البته ببخشیدا .عزیزم شوهرت حق نداره باهاتون اینجوری بگه شما خونسرد میگفتید ...

آخه اولین بار نیست ، و این کوچکترین مشکل ماست. واقعا دیکه از دستش روانی شدم

نه گلم . ولی ی قرون هم بهش نده . میگم چرا امرکز سایت باز نمیکزد نوشته بود به سختی کار میکنیم زودی برمیگردیم این حرفا نوشته بود . مال همه اینطوری بود؟

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه اولین بار نیست ، و این کوچکترین مشکل ماست. واقعا دیکه از دستش روانی شدم

حقوق داری؟؟؟؟خیلی خری جدا شو ازش .منم مشکلام مث توه بدتر تازه.اگهکارمیرفتم و حقوق داشتم جدامیشدم

دوستت دارم خدا💞
چهارتا ریچارد بارش میکردی سر جاش بشینه بگو هروقت مادرت پسندازشو به تو داد بعد منم حقوقمو به تو میدم ...

عزیز جان این چه حرفیه، شوهرش باهاش بحث کرده چه ربطی به مادرشوهرش داره که اسم اونو وسط بکشه.

بگو تو هم اگه مرد بودی لنگ پول من نبودی . نمبدونستم مبخوام ب جای شوهر خرج بدم . بگو درامد من کاری ب ...

میخواد منو حرص بده و عقده هاشو خالی کنه وگرنه حقوق خودش ده برابر منه

من خواهرم باشوهرش جلو من دعواشون شد شوهرش جلو رو من میخواست بزنه تو صورتش من نگاه میکردم خواهرم نامردی نکرد تو اشپزخونه بود داشت غذا میپخت سرخ کن دستش بود با سرخ کن زد تو سرش سرش شکست فورا خون اومد اصلا دلش براش نسوخت ولی من خیلی دلم براش سوخت گفتم کاری کنیم گفت ولش کن بزار بمیره گفت بار اخرت باشه نبینم جلو کسی منو خورد کنی یا بخوای دست روم بلند کنی میکشمت فکر نکنی مردی خیلی قوی هستی من دیونه بشم کسی جلو دارم نیست از اون موقع دیگه دلو جرات نکرد روخواهرم دست بلند کنه

میخواد منو حرص بده و عقده هاشو خالی کنه وگرنه حقوق خودش ده برابر منه

محلش نده . بهترین جواب کم محلیه . ولی ب مدقع ازش در بیار جای مشت صورتت . با شوخی خنده ی طوری با پول یا خرید یا زدنش دندون گرفتن........

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔
عزیز جان این چه حرفیه، شوهرش باهاش بحث کرده چه ربطی به مادرشوهرش داره که اسم اونو وسط بکشه.

چرا داره اگه مادرش یادش میداد به زنا احترام بزاره اونم الان میفهمید باید به زنش احترام بزاره که زن صبح تاشب زحمت میکشه بیرون وتو خونه حقو حقوقی داره نه اینکه بزنه تو صورتش له ولوردش کنه مادرش این ربط وداره اگه تا حالا نفهمیدید الان براتون توضیح دادم چرا خانما انقدر خودشونو حقیر میبینن فکر میکنن زن همه چیز وظیفشه ولی مردا مردن اینو یکی جواب بده

واقعا اینطور مواقع میمونه چرا اینجور میشه همیشه میگن زن باید خیلی سیاست داشته باشه صبور باشه ال و بل و لی اینجور مواقع آدم کفری میشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است