2777
2789

خواب دیدم مادرم هر دو کفشش خیس شدن بارون شدیدی میباره من کفشامو دادم به مادرم کفش های مادرمو خودم پوشیدم  این خواب چه تعبیری داره؟ 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

از اقوام مادرت خدا بیامرز برات خواستگار میاد 

خدا رحمتش کنه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب 🌹

در تعبیر خواب اسلامی و سنتی (بر پایه گفته‌های ابن‌سیرین، امام صادق (ع)، و سایر معبران)، این خواب معانی زیبایی داره:

---

🩶 تعبیر خواب دادن کفش خود به مادر (که از دنیا رفته)

ابن‌سیرین می‌گوید:

اگر کسی در خواب ببیند به مرده چیزی می‌دهد، آن چیز نشانه‌ی خیر و رحمت است، به‌ویژه اگر از جنس لباس یا پوشاک باشد.

در اینجا کفش نماد «پناه، آسایش و امنیت در مسیر آخرت» است.

بنابراین دادن کفش به مادرت یعنی:

> تو به نیت پاک و با محبت، در حال کمک به آرامش روح مادرت هستی.

امام صادق (ع) فرموده‌اند:

> دیدن مرده‌ای که چیزی از تو می‌گیرد یا از تو می‌پذیرد، اگر با احساس رضایت همراه باشد، نشانه‌ی قبول اعمال نیک و رحمت خدا بر آن مرده است.

---

🌧 تعبیر خیس شدن کفش مادر در باران

باران در خواب نشانه‌ی رحمت و پاکی الهی است.

اما خیس شدن کفش مادر یعنی:

> روح او در جریانی از تطهیر یا نیاز به دعا قرار دارد؛ یعنی دعای تو یا خیراتت برای او آرامش می‌آورد.

---

👣 تعبیر پوشیدن کفش‌های مادر

پوشیدن کفش مادر به معنی این است که:

> تو راه، اخلاق، یا نقش او را در زندگی خود ادامه می‌دهی.

اگر کفش‌ها راحت بودند، یعنی خدا از این ادامه‌ی راه راضی است.

اگر تنگ یا ناراحت بودند، یعنی در مسیر زندگی، بار عاطفی یا مسئولیت‌های او را هنوز با خود حمل می‌کنی.

---

🌿 جمع‌بندی:

این خواب نشانه‌ای نیکو است:

روح مادرت به تو نزدیک است.

از محبّت و خیرخواهی تو بهره‌مند می‌شود.

و تو در ناخودآگاهت ادامه‌دهنده‌ی راه و دعای اویی.

📿 پیشنهاد:

برای شادی روحش، هر وقت دلت گرفت، فاتحه یا سوره‌ای از قرآن (مثل یس یا واقعه) بخوان و اگر توانستی صدقه‌ای به نیتش بده.

این کار دقیقاً همان چیزی است که روحش از تو طلب کرده.

می‌خواهی بر اساس تعبیر عرفانی یا روانشناسی مدرن هم تعبیرش کنم؟ (یعنی از نظر احساس و ضمیر ناخودآگاه)

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀