2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست
فقط فاز خانمایی که میگن تو هم بزنش، یه خانم هرچقدر قدرت داشته باشه زورش به یه مرد نمیرسه،بعد تا وقتی ...

عزیزم باید با هر ادمی باید مثل خودش صحبت کرد الان یکی بیاد تو رو بزنه تو چیکار میکنی دستشو می بوسی ازش تشکر میکنی الان اینی که گفتی یعنی اینکه یکی شمارو میزنه شما وایسید تشکر کنید یا بزنیم خوب نفهمیدیم میشه تشریح بفرمایید بانو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر نفهمه خداا☹ اون دستش توانایی مشت کوبیدن داره کار کردن نداره بره درآمد خودشو مدیریت کنه غلط کرده

به خانوادت بگو برخورد کنن باهاش بار اول سکوت میکنین فک میکنن خبریه بی صاحابین دوباره تکرار میکنن تورو خدا هواشونو نداشته باشین این احمقارو

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خانما شماها چرا به جای مواعظ مثبت این بدبختو الکی از زندگیش زده میکنید؟؟؟

اینا پیش میاد خواهرم قرار نیست تا تقی به توقی میخوره طلاق میخام بچه که نیستید 

شمام باید منطقی حرف میزدید شوهرتون قانع میشد چه لزومی داره یه جور بحرفی به شخصیتش لطمه بزنه 

اسی متن آخرت منو کشت🤣🤣🤣البته ببخشیدا .عزیزم شوهرت حق نداره باهاتون اینجوری بگه شما خونسرد میگفتید ایشالله .از طرفی شما ۴ تا چیز گفتی که مشت خوابوند رو صورتت نباید عصبیش میکردی .ولش میکردی میرفتی دنباله کارت

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

من شوهرم یه بار زد چیزی نگفتم دوبار زد چیزی نگفتم دفه سوم ک زد من دوتا زدم ب شونه ش ،دیگه دست روم بلد نکرد چون فهمید منم میزنم و خودش حرمت خودشو نگه داشت ،،،البته درحد یدونه سیلی میزد،

چه قدر زن ها هم مثل مردا دست بزن پیدا کردن....

ولی هرچی باشه مرد که بخواد زنو بزنه میزنه لهش میکنه...

زن ها هم بهتره دست از سلیطه گری بردارن

اون زن هایی که میگن شوهرامونو زدیم فکر کردن اون شوهر دیگه واسشون شوهر میشه....یا اون زندگی دیگه زندگی نیست

اگه شوهرشون وحشی اندر وحشی باشه عمرن بتونن بزننش

اقتدار من برای مرد هایی که از اقتدارشون سو استفاده نمی کنن و افتاد بقیه رو نمی شکنن نه کسی که کتک می ...

بله حق باشماست. 

اما مردی که اقتدارش قبلا شکسته شده دست به عمل تنش زا میزنه! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
اره تو این ۸ ماه دیوونه شدم

خب عزیز من اگر کار همیشگی شه اول برو شکایت کن ازش و بعد برو پیش مشاور تا بهترین تصمیم بگیری. عمرتو با صبر کردن الکی تباه نکن و سریع پیش مشاور برو عزیزم