2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97495 بازدید | 882 پست
من خواهرم باشوهرش جلو من دعواشون شد شوهرش جلو رو من میخواست بزنه تو صورتش من نگاه میکردم خواهرم نامر ...

عزیزم بنظرم حق داشته خواهرت، ب چه حقی میخواسته دست روش بلند کنه

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی
عزیزم باید با هر ادمی باید مثل خودش صحبت کرد الان یکی بیاد تو رو بزنه تو چیکار میکنی دستشو می بوسی ا ...

خانم من نگفتم اگر کسی منو بزنه دستشو میبوسم وازش تشکر میکنم،من تاجایی که بتونم باصحبت کردن مشکلم رو حل میکنم تنش ایجاد نمیکنم بحث اضافی نمیکنم توهین نمیکنم،روش من تو زندگی ده ساله م منطقی صحبت کردن وبااحترام ومحبت حرف زدنه وخداروشکر همیشه جواب گرفتم،دوست عزیز همسر بنده اوایل ازدواج یه مرد بشدت عصبی بی مسیولیت رفیق باز  وابسته ومتکی به خاتواده و بی احساس وعاطفه بود از اون مرد مردی ساختم مسیولیت پذیر عاشق خاتواده فدایی در راه همسر وفرزند،مرد متکی به خاتواده و وابسته من الان طوری شده که توی هزینه های زندگی کلی به پدرومهدرش کمک میکنه،دور دوست ورفیقو خط کشیده واغراق نکنم ازهر صدتا حرفم صدتاشم گوش میکنه کلی به خانوادم کمک میکنه همه رو سرش قسم میخورن خانوادشم منو رو سرشون حلواحلوا میکنن ،اینا پز دادن نیست هنر زندگی مشترکه،من بدترین دعواهارو باهمسرم داشتم ولی حتی یکبار به همدیگه وبه خاتواده های هم توهین نکردیم در بدترین شرایط واوج مشکلاتمون مهریه مو با کمال رضایت به همسرم بخشیدم ودرعوض همسرم هرچی بدست اورده دراختیارم گداشته وتاحالا یکبارهم نگفته چون مهریه نداری خدافظ،الان نریزید سرم که اینجا وسط دردودل استارتر اومدی پز بدی نه جانم جواب این خانم رو دادم که با احترام ومحبت ودرایت میشه هرمردی رو مهار کرد وازش یه مرد واقعی ساخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه قدر زن ها هم مثل مردا دست بزن پیدا کردن.... ولی هرچی باشه مرد که بخواد زنو بزنه میزنه لهش میکنه. ...

زنی که از خودش دفاع میکنه بهش میگن سلیطه😳😳شما خوبی ؟ شوهر من سالی یکبار تو دعوا میزد یکبار زدمش دیگه جراعت نکرد دست روم بلند کنه مرد احترام خودشو نگر نداره عاقبتش همینه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
آخه اولین بار نیست ، و این کوچکترین مشکل ماست. واقعا دیکه از دستش روانی شدم

حق داری .ولی دهن به دهن نشو حرف میزنه میشنوی میفهمم ولی واکنش نشون نده همینحوری به کارات مشغول شو خودش خسته میشه لال میشه شوهرت لنگه یه شوهر خواهرمه بدترین فشارم میده خواهرم محلش نمیده میگه بذار بگوزه 

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
حقوق داری؟؟؟؟خیلی خری جدا شو ازش .منم مشکلام مث توه بدتر تازه.اگهکارمیرفتم و حقوق داشتم جدامیشدم

واقفا چرا با هر تق و توقی دنبال جدایی هستید و پیشنهاد جدایی میدید . 

ب نظرتون چی بنویسم توی امضام؟🤔

تو خونه شنود بذار بعد چند بار سر این موضوع حرف بزن تا صدای خودشم باشه یا مثلا تو واتس اپ یا اس مس بده بگو چرا منو‌زدی چرا و بذار گفت گو بشه تا برات مدرک بشه برات و برو شکایت سریع 

نه چرا خودکشی ؟ 

حیفی عزیزم 

به نظرم همین که دستت تو جیبش نیست و استقلال مالی داری هم باید خوشحال و شکر گزار باشه 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

چرا داره اگه مادرش یادش میداد به زنا احترام بزاره اونم الان میفهمید باید به زنش احترام بزاره که زن ص ...

بله عزیزم قطعا پرخاشگری این آقا مرتبط با دوران کودکی و محیط خونه ای که توش بزرگ شدن هست، اما الان بحث بین دو نفر و دلیل نداره اسم کس دیگه ای وسط کشیده بشه. با کشیدن اسم آدم ها وسط بحث فقط حرمت ها از بین میره. الان این خانم هم اگر میخوان حقوقشون پایمال نشه باید از طریق قانونی اقدام کنن و نه از طریق آوردن اسم شخص دیگه ای. 

نمیدونم چرا مردا جدیدا اینطوری شدن اسم زن میاد میگن سرکار میره درآمدش چه قدره واقعا آدم تاسف میخوره ...

دقیقا بی عرضه و ترسو شدن. میترسن از پس مخارج زندگی برنیان درحالی که مردای قدیم براشون افت داشت اینچیزا. اسم بچه میاد که خیلیاشون تشنج میکنن از ترس مخارجش

زهرا سادات مامان دوتا پسر وروجک و یه توراهی خوشگل
خانوما امشب افسار پاره کردن چرا😐

افسار برای حیوانات عزیزم اینجا ی خانم از رفتار بد شوهرش ناراحته ب نظر شما افسار پاره کرده؟؟؟؟؟

خدایا از وقتی ب یاد دارم همیشه دستموگرفتی من هیچوقت از در خونت دست خالی برنگشتم کم وزیاد داشته ولی سوخت وسوز نداشته ممنون ک هوامو داری
اول پزشکی قانونی دیه بعد مهریه طلاق. دست بزن داره چشمشم دنبال یه قرون دوزار حقوق توعه به چیش دلت خوش ...

تازه طلبم دارن میگن درآمد این ماهت چیشد انگار به گردنش بره سرکار و ماه به ماه به اقا پول بده 😑

فقط خدا و دیگر هیچ ....