2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست

هر زنی که از اول زندگیش از شوهرش چیزی نخواد خرید نکنه دیگه شوهرش تا اخر زندگیش فکر میکنه این زن کم خرجه کم توقعه اگه زمانی چیزی بخواد سرکوفتش میزنه من دیدم که میگم خاله خودم این جوریه از اول زندگی چیزی نخریده هفته پیش شوهرش بهش گفته بود ازین ببعد من ۱۰۰ تومان بدم برا خرجی توم باید همون قدر بدی خالم گفته بود خرج زندگی باتوه باهاش دعواش شده بود الان دوهفتس باهاش حرف نمیزنه شوهرش گفته بود دیگه خرج خونه رو نمیده جدیدا مردا میخوان بخوابن زنا کار کنن خرج خونرو بدن

خوب تو خونه آرایش کن تو خونه به خودت بیشتر برس  بیرون که میری آرایش کم کن منم شش سال از شوهرم ک ...

خوشبحالت  بهت حسودیم شد. من فقط آرامش میخواستم از زندگیم که متاسفانه برعکسشو تجربه میکنم، یه ادم روانی شکاک و وحشی گیرم افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم پسر خالمه نزدیک ۷سال اومدو رفت تا جواب مثبت دادم باهاش ازدواج کردم خیلیم دوسم داره ولی اینک ...

عزیزم ان شاء الله که خوشبخت باشید💕

من بخاطر رشته تحصیلیم روانشناسی هم خوندم و مطالعات آزاد هم دارم... بخاطر این گفتم که اقتدار مرد هیچ وقت نباید شکسته بشه! اعتماد به نفس و موجودیت یک مرد اقتدارشه! 

همیشه سعی کنید در آرامش و با گفت و گو مسائل رو حل کنید و همیشه هم در نظر بگیرید بعضی مسائل حل نمیشن پس باید تحمل کرد و به گذر زمان سپرد... خیلی چیزا بعد یک مدت خود به خود درست میشن. 👌💕

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️

میگه خودکشی کنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

فرشته ی تاریکی  

چه پررو 😠😠 چرا واقعا اکثرمردهایی که همسراشون شاغل میشن و دوقرون درامددرمیارن پررو میشن و انتظاردارن زنه بیچاره درامدشو بده بهشون؟؟؟ البته این درموردهمه مردهاصدق نمیکنه چون مردباجنبه هم داریم

خدایا شکرت شکرت شکرت
آره. من به طلاق فکر نمیکنم چون تنها نمیتونم زندگی کنم. ولی اگه کسی بتونه تنها سر کنه این شوهرای خیلی ...

اگه خود ارضایی عمل حرامی نبود من ازدواج نمی کردم.  ۳۳ سالمه مجردم و راحت خواستگار زیاد میاد ولی هرگز به مرحله ی بله برون نرسیده حسرت معشوقه بودن دسته گل دستم دادن به دلم مونده البته هرگز دوست پسر نداشتم شاید اگه داشتم الآن موفق بودم نه نگران خیانتم نه اعتیاد نه قوم شوهر ولی خیلی تحت فشار جنسیم ‌ . البته دوستم تابستون منو برد پیش یه دعانویس قبلش گفته بود این هرچی گفت باور کن چون زندگیه منو نجات داد . دعانویس گفت هر چقدر خواستگار برات بیاد بی فایدس چون بختتو ۱۳ سالگیت بستن.  برات دعا می نویسم ولی از این به بعد شانه ی سرتو به کسی نده لباساتو

به کسی قرض نده به نظرتان واقعیت داشته

منم نمیدونم چه جوری میگن شوهرمونو میزنیم،  والا اون با یه دستش منو له میکنه

منم بزنه میزنم

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
درآمد خودش ده برابر منه. جاری های من همه لنگ پول شوهراشونن اما چون من بهش رو نمیزنم واسه پول حرصش در ...

مردایی که پول دار هستن با پولشون احساس قدرت زیادی دارن و هر غلطی با زنشون میخوان بکنن...

ببین من جای تو بودم سرکار نمیرفتم و با خرج هایی که رو دست این مرد میزاشتم پدرشو در می اوردم

شوهر منم پولداره ولی من سه سالی که سرکار رفتم مثل شما سر حقوقم و اینکه گیر میداد سرکار نرم و تو خونه خرج کنم خیلی ادیتم کرد..

الان دو ساله سرکار نمیرم چشمش کور خرجمو میده پول بیممو میدع و غیره

من ۱۷۰  ۶۳ اون ۱۹۵  وحشی به تمام معنا حالا ظاهرشو ببینی میگی چه مرد ایده آل و مهربونیه

واقعا اصلا مهم نیس قدش چنده یا زورش چقدره! اون موقع بدون هیچ فکری خودت رو بنداز روش و فقط چنگ بنداز رو صورتش... تا چند روزم میمونه جای چنگات رو صورتش، هروقت خودشو تو آینه ببینه بیشتر یادش میمونه که خودش رو جمع کنه. اینو جدی گفتم انجام بدید وگرنه این بار آخری نمیشه که دست روی شما بلند کرده عزیزم

ببخشید کالری روزانت چقده

روزی ۱۲۰۰ تا

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

هنوزم دیر نشده اون شب حماقت کردی و نزدی الان که می تونی یه کار بکنی همین فردا صبح زود بلند شو برو دادگاه همون جا تو نوبت بمون اصلا چهار ساعت چه فرقی می کنه ارزش زندگیتو که داره برو توی ته دقیقه شکایت نامه تنظیم میشه اگه بلد نیستی از همونجا بپرس برای شکایت از ضرب و شتم کجا برم بهت میگن برو تنظیم گن می فرستنت پزشک قانونی اونجا عکس می گیرم و پرونده تنظیم میشه قبل اون هم خودت عکس بگیر البته قبول نمی کنن ولی خب شاید مدرک بشه بعد که پزشک قانونی تأیید کرد برای شوهرت احضاریه میاد اگر رفتین و مشکلتون حل شد نرو پرونده رو ببند یعنی پرونده می خوابه ولی بسته نمی سه و بحثی شد هروقت خواستی دوباره می تونی بری و راهش بندازی اگر هم احضاریه نخواستی چند تا کپی بگیر بیار جاهای مختلف از مدارک و خودت بزار و اگر دوباره چیزی شد اونا هم داشته باشی