2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم وسط دعوا میگفت تو اگه زن خوبی بودی....

| مشاهده متن کامل بحث + 97494 بازدید | 882 پست
درآمد خودش ده برابر منه. جاری های من همه لنگ پول شوهراشونن اما چون من بهش رو نمیزنم واسه پول حرصش در ...

خب عزیزم شاید اقتدار و مردانگیشو توی زندگی فکر میکنه از دست داده ، اگه اینجوریه ازش پول بگیر خودتو الگی بهش وابسته نشون بده حقوق خودتم پس انداز کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه بار باشوهرم دعوام شد طبقه پایین مامانم ایناییم مامانم شنید میخواستم برم بالا خونه مامانم قهر ...

اینکه خییییلی بده... اقتدار همسرت شکسته شد و تحقیر شد.. مادرتون کارش خیلی اشتباه بود... 

مثل اینکه مادرشوهرت بزنه تو گوش شما! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
شوهر منم همه حقومو میگیره فقط ماهی صد با دویست بهم میده البته مدیریت پول دست اون بهتره همه چیزم برا ...

دل برای امثال شماها وقتی می سوزه که خدایی نکرده به به بن بست طلاق می رسید و هیچی به نام خودتون نیست یا خدایی نکرده جیب همسراتون خوب که پر شد هوای زن دوم گرفتن با پول شما به سرشون می زنه

منم سنم بالا رفته خیلی هم از ازدواج اینطوری می ترسم خیلی دوستام اینطوری گرفتن شدن

منم یه بار باشوهرم دعوام شد طبقه پایین مامانم ایناییم مامانم شنید میخواستم برم بالا خونه مامانم قهر ...

چه اشتباهی خوب بود حرمت مادرت می‌شکست همین رفتارا کم کم مردتا می‌شکنی ازت زده میشه مرد بابا غرور داره خوب بهت خیانت کنه این هنر نیست خواهرم 

حتما دوستان یه راه کارایی بهت میدن . ولی من حدود ۱ سال پیش یه تاپیک دیدم زنه به قول شوهرت خیلی زن خوبی برای شوهر و زندگیش بوده . یه بازنشسته ی ۶۰ ساله ولی هیچی به نامش نبود حتی یه پراید دست دوم ‌ . میگفت شوهر ۶۰ ساله ام دلباخته ی بیوه ی ۴۰ ساله شد باهاش ازدواج کرد و زنش یه پسر هم به دنیا آورد و به تحریک اون زن و علیرغم میل من منو طلاق داد حاصل ۳۳ سال زندگی شد ۹۰ میلیون تومان پول مهریه به نرخ روز با وجود ۳ تا خونه و ۲ تا مغازه . 

دل برای امثال شماها وقتی می سوزه که خدایی نکرده به به بن بست طلاق می رسید و هیچی به نام خودتون نیست ...

آره. من به طلاق فکر نمیکنم چون تنها نمیتونم زندگی کنم. ولی اگه کسی بتونه تنها سر کنه این شوهرای خیلی پولکی بدرد نمیخورن. بهتره از اول زنشون نشی

دستم را گرفته ای یا رب. سپاست میگویم ای برترین معشوق. اگر گنده تر از دهانم نباشد کمکم کن کمی رنگی از تو بگیرم. قلبم زیر بار گناهانم مرده. او را به قدرتت زنده کن

اولا ک تواصوا بالشکایت و پزشکی قانونی...

دوما بهش بگو تو ک خوببببی و ثابت شدس خوبیت کلللل حقوقت رو بده من تا من مدیریت کنم...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ما ۱۳ سال اختلاف سنی داریم  من خیلی جوون تر از اون بنظر میام. بخدا رفتارای من خیلی عادیه  ...

من دلالیش بهت گفتم... دیگه خودت بشین فکر کن.. 

اگه زندگیتو دوست داری باید از خودت شروع کنی

پیچ ولوم مردها دست زن هاست... اگر مردی تحقیر بشه و احساس کنه غرورش شکسته شده و یا توی خونه هیچ اقتداری نداره زن رو له میکنه! حمله میکنه تا از غرورش دفاع کنه... و این واکنش اکثر مردهاست.. درسته غلطه ولی میگم بدون اکثرا وقتی احساس تحقیر کنن دست به جمله میزنن... پس زن باید خیلی زیرک باشه.. چه اشکالی داره بشین دقت کن تو مهمونی با مردها چی گفتی و آیا راحت بگو بخند و شوخی کردی؟ اگه آره خب دیگه سنگین رفتار. کن.. میری بیرون مخصوصا وقتی تنها میری نیازی نیست هفت قلم آرایش باشه... معلومه با این اوصاف و دوستی قبلی ممکنه بگه معلوم نیست واسه کی خودشو درست کرده! گلم خودتو در مقام اتهام قرار نده. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️