2777
2789

بچه ها من کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم، غیر دولتی پایه اول دبستان (پسرانه) درس میدم. 

کلا حقوق و هزینه اینترنتی که مدرسه بهم میده خیلی کمه اما بیشتر بخاطر تجربه و این که سابقه بیمه اش واسه استخدامی آموزش و پرورش شاید به دردم بخوره رفتم و با همه سختی و تنش هایی که داشت اما به جون خریدم و موندم.

از نحوه تدریسم بگم که تا اینجا خیلی از اولیا خداروشکر راضی بودن و بارها و بارها تشکر کردن و حتی تو نظرسنجی که از اولیا از طرف مدرسه انجام شد بسیار ازم راضی بودن و معاون مدرسه هم گفت : واقعا خیلی خوب داری پیش میری و حسابی ازت راضی بودن.

حالا امسال شاید آزمون استخدامی آموزش و پرورش باشه، امشب مدیر مدرسه بهم زنگ زد گفت : برنامه ات واسه سال آینده چیه؟! می مونی یا نه؟! چون فردا با مؤسس مدرسه جلسه داریم و می خوایم راجبش صحبت کنیم... 

منم گفتم : من خیلی مردد هستم و احساس میکنم نیام بهتره. بعد گفت خواسته هاتو بگو که من فردا تو جلسه مطرح کنم، منم همه رو بدون تعارف گفتم. 

اما واقعا گیج شدم. 😥

از طرفی سختی کار با حقوق کم اما بیمه و سابقه اش تو آزمون استخدامی شاید برام امتیاز محسوب بشه و دستمو جلو بندازه... 

از طرفی میگم نکنه وقت نکنم بشینم بخونم و از آزمون بمونم  یا حتی میگم از طرفی نرم مدرسه، اگه از اون طرف آزمونم قبول نشم از اینجا مونده و از اونجا رونده میشم و شغلی که دوستش دارم رو ممکنه خیلی راحت از دست بدم 😪

اینم بگم شهرستان ما خیلی کوچیکه و کلا 3 تا غیر دولتی داره که این مدرسه ای که من کار میکنم، معروف ترین و بهترین مدرسه است چه از لحاظ کلاس کاری چه از نظر کیفیت تدریس معلمین و مدرسه و جایگاهی که داره...

و همیشه تقاضا واسه ثبت نامش بسیار بالاست و ظرفیت تکمیل میشه!! 

اینم بگم که من از بین 300 نفر قبول شدم و کلا جز اون 10 نفر بودم که تونستم وارد مدرسه بشم!! 

حالا کسی هست منطقی راهنمایی ام کنه؟! چیکار کنم؟؟ 😢🤦‍♀️ احساس میکنم واقعا باید سخت ترین و مهم ترین تصمیم زندگیمو بگیرم چون ممکنه آینده ام رو تحت تاثیر قرار بده 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من ادامه بده

قبول هم ایشالا شدین فک نکنم امسال شروع کارش باشه

بعدشم چون داوطلب برای ابن مدارس زیاد،قبول شدی نگران نباش مدرسه غیردولتی راحت نیرو جایگزین جذب میکنه 

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
گلم ب نظرم کارت رو ادامه بده ودرکنارش بخون برای استخدامی.منم کارشناسی علوم تربیتی دارم.اما چ فایده ک ...

آخه اگه نتونم هم کارمو پیش ببرم هم بخونم چی؟! چون با این شرایط کرونا فعلا موندگار و تدریس ها هم آنلاین 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
وای خوشبحالت چجوری وارد کارشدی

آگهی استخدام زده بودن، شرکت کردم و بعد از مصاحبه و ارائه طرح درس و... قبول شدم

کارت رو ادامه بده ولی از الان شروع کن بخونی که بعدا زمان کم نیاری 

اگه انشالله قبول هم شدی حداقل یه سال طول میکشه وارد کار بشی 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
ادامه بده برو مدرسه ولی بگو حقوقم رو بیشنر کنید چند میگیری

آره اینو گفتم، من 500 حقوق و 50 تومنم هزینه اینترنت میدن. بیمه هم کامل میکنه. 400 تومن هم عیدی و 200 تومنم هدیه روز معلم تو قرارداد ذکر شده 

ببین قبل از هر چیزی ،هر کاری که ادم میکنه باید عاشق ش باشه.فقط اینجوریه که ادم توو اون کار پیشرفت میکنه

اول اینکه.به قول خرف خودت برات تجربه س.تجربه و رزومه توو هر کاری مهم ترین چیزه

اگه سنت کمه و وقت داری حتما این کارو قبول کن.چون هم تجربت میره بالا.هم جزو رزومت محسوب میشه.با انحام دادن این کار فرصت های شغلی ه بهتری هم سراغت میان.اما اگه کلا انجامش ندی :

1.حتی همون حقوق هم نداری توو این دوران سخت کرونا و شرایط اقتصادی

2.بیمه ای هم برات رد نمیشه

3.چون توو خونه ای فرصت شغلی جدیدی هم برات فراهم نمیشه

4.اما وقتی داری انجامش میدی.هم حقوقت هست(حتی کم)

هم دارب تجربه کسب میکنی.هم بیکار نیستی و خیلی چیزای دیگه

نخواستم زیاد بنویسم.ساری اگه طولانی شد

Hiraad
عزیزم‌منم مثل تو هستم ، و اینکه حتما برو چون قرار شده از امسال سهمیه محسوب بشه !!! برو فوقش اگه قبول ...

آره منم این خبر رو شنیده بودم خدا کنه حقیقت داشته باشه

میشه بگید چه شهری هستی‌و بیمه ات چجوری رد میشه؟ حقوقت چقدره؟؟؟ بیمه کامل واست رد میکنن ؟   اخه ...

من حق التدریس نیستم ولی 500 حقوق و 50 تومنم هزینه اینترنت میدن. بیمه هم کامل میکنه. 400 تومن هم عیدی و 200 تومنم هدیه روز معلم تو قرارداد ذکر شده