بچه ها من کارشناسی آموزش ابتدایی خوندم، غیر دولتی پایه اول دبستان (پسرانه) درس میدم.
کلا حقوق و هزینه اینترنتی که مدرسه بهم میده خیلی کمه اما بیشتر بخاطر تجربه و این که سابقه بیمه اش واسه استخدامی آموزش و پرورش شاید به دردم بخوره رفتم و با همه سختی و تنش هایی که داشت اما به جون خریدم و موندم.
از نحوه تدریسم بگم که تا اینجا خیلی از اولیا خداروشکر راضی بودن و بارها و بارها تشکر کردن و حتی تو نظرسنجی که از اولیا از طرف مدرسه انجام شد بسیار ازم راضی بودن و معاون مدرسه هم گفت : واقعا خیلی خوب داری پیش میری و حسابی ازت راضی بودن.
حالا امسال شاید آزمون استخدامی آموزش و پرورش باشه، امشب مدیر مدرسه بهم زنگ زد گفت : برنامه ات واسه سال آینده چیه؟! می مونی یا نه؟! چون فردا با مؤسس مدرسه جلسه داریم و می خوایم راجبش صحبت کنیم...
منم گفتم : من خیلی مردد هستم و احساس میکنم نیام بهتره. بعد گفت خواسته هاتو بگو که من فردا تو جلسه مطرح کنم، منم همه رو بدون تعارف گفتم.
اما واقعا گیج شدم. 😥
از طرفی سختی کار با حقوق کم اما بیمه و سابقه اش تو آزمون استخدامی شاید برام امتیاز محسوب بشه و دستمو جلو بندازه...
از طرفی میگم نکنه وقت نکنم بشینم بخونم و از آزمون بمونم یا حتی میگم از طرفی نرم مدرسه، اگه از اون طرف آزمونم قبول نشم از اینجا مونده و از اونجا رونده میشم و شغلی که دوستش دارم رو ممکنه خیلی راحت از دست بدم 😪
اینم بگم شهرستان ما خیلی کوچیکه و کلا 3 تا غیر دولتی داره که این مدرسه ای که من کار میکنم، معروف ترین و بهترین مدرسه است چه از لحاظ کلاس کاری چه از نظر کیفیت تدریس معلمین و مدرسه و جایگاهی که داره...
و همیشه تقاضا واسه ثبت نامش بسیار بالاست و ظرفیت تکمیل میشه!!
اینم بگم که من از بین 300 نفر قبول شدم و کلا جز اون 10 نفر بودم که تونستم وارد مدرسه بشم!!
حالا کسی هست منطقی راهنمایی ام کنه؟! چیکار کنم؟؟ 😢🤦♀️ احساس میکنم واقعا باید سخت ترین و مهم ترین تصمیم زندگیمو بگیرم چون ممکنه آینده ام رو تحت تاثیر قرار بده