2777
2789
عنوان

کرونا

54 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من 9روز پیش خارش گلو داشتم رفتم دکتر گفت التهابه و کرونا نیست سرم شستشو، دیفن هیدرامین و یه آمپول بتازون داد . سه روز بعدش گلوم خوب شد دماغم گرفت  و دوروز بعدش هم بویاییم رفت دیگه نرفتم تست بدم خودمو قرنطینه کردم و تلفنی با یه پزشک صحبت کردم . خودم مشکلات معده و گاستریت و صفرا دارم از دیشب سمت چپ قفسه سینه م یا بالا یا پایینش نیش میزنه نمیدونم از استرسه یا نکنه ریه م داره پنهانی درگیر میشه ؟ تبم 37.4هست تنگی نفس و سرفه ندارم معده م درد میکنه فقط 

دوباره برو دکتر و خودتو زیاد تقویت کن

ببند به مایعات و ویتامین c و ...

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9روز

عزیزم معمولا روز ۷ تا ۹ بدترین روزهای بیماریه چون ریه درگیر میشه انشاالله حالت کم کم بهتر میشه 

ولی یکبار دیگه برو دکتر

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
باید برم درمانگاه کرونا؟ 

نه برو دکتر 

برات دارو و تقویتی بنویسه روبراه میشی 

اگه سرفه وتنگی نفس نداری نیازی ب سیتی اسکن نیست