2777
2789

سلام آره من خیلی حالم خوب شد خداروشکر ولی خودم اراده ندارم ترکش کنم انگار وجودم بند این قرص شده دکتر از همون اول گفت باید درکنار قرص مدیتیشن بری اما نرفتم و الان بیشتر عمرم با قرص میگذره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا صبری که الان دارم رو تو خواب هم نمیدیدم ک من یه روزی صبر و تحمل داشته باشم بعد از ازدواج خانواده میگفتن بخدا یک هفته نمیشه طلاقت میده اما کلا ادم متفاوتی شدم خودشون میگن تو عاقل تر از بقیه شدی درکت خیلی بالاتره😂

فقط اگر دارو مصرف میکنی حتما حتما کنارش برو یوگا و مدیتیشن تا مثل من وابسته قرص نشی بخدا ب نظر من خیلی از بیمارهای سرطانی ک سرطانشون در اثر فکر و خیال ب وجود اومدن اگر زیر نظر متخصص اعصاب بودن هرگز سرطان نمیگرفتن