2777
2789
عنوان

دلم میخواد طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزشوهرمنم اینجوری بود انگاراین دوتابرادرن 😁

ولی صبرکن تحمل داشته باشه توتنها پون مثبتت ک داری شاغلی این بهترین چیزه

موقع دعوا سکوت کن بزار اروم بشه من قبلا اروم نمیشدم جواب میدادم البته بی احترامی نمیکردم کتک میخوردم حسابی  اخرین بار جوری کتک خوردم ک سمت چپ بدنم کبود شد اکه بگم چرا خندت میگیره خیلی بددله شوهرم کمیم شکاک نسبت ب اینکه من ب داداشش حس دادم مثلا خاک برسرش ولی الان دیده من اینجوری نیستم ۲سال میگذره ازازدواجم خیلی بهترشده یادگرفتم باسیاست رفتم جلو توم نباید ببازی ب این زودی ولی اگه دیدی ک درست نشد و همه راهاارو تلاش کردی جواب نداد طلاق بگیر ابجی چون واقعا سخته بااین اخلاقای بد

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اسی شاید خیلیا بهت میگن چون دوست بودی شوهرت بددل شکاک ..

اینطور نیست ذات خراب خراب دیگع 

ازددواج خودم سنتی بود شوهرمم وحشتناک بددل و سخت گیره ..

تو خیابون باشیم اونم تو ماشین اگه کنار دستم نگاه کنم کلی حرف بارم میکنه 

فقط زززززر میزنه ..

فقط تنها امتیازی گه داره موقهیت اجتماعیش..

اصلا به بچه فک نمیکنم ..

موندم تو دو راهی

یا  ودود ...
اسی شاید خیلیا بهت میگن چون دوست بودی شوهرت بددل شکاک .. اینطور نیست ذات خراب خراب دیگع  ازدد ...

عزیزم خیلی شرایط بدیه، یه مدت منم درگیرش بودم اونم همینطوری بود توی ماشین 

خودتو زجر نده

اسی شاید خیلیا بهت میگن چون دوست بودی شوهرت بددل شکاک .. اینطور نیست ذات خراب خراب دیگع  ازدد ...

عزیزم اگر خواستی جدا بشی یه وکیل عالی توی تهران هست حتما برو پیش اون، اگر خواستی بگو شمارشو برات بفرستم 

سلام 

شما نیاز به مشاور دارین 

هم شما و هم اقاتون 

و در صورت ادامه با راهکارایی که بهتون ارایه میشه بهترین راه رو انتخاب کنین

شما اگه  قبل ازدواج به مشاور مراجعه میکردین با چند تست و شناخت شخصیت شما و شوهرتون دقیقا میفهمیدین این ازدواج و انتخاب  مناسب هست یا نه و الان هم قبل تولد فرزند تشریف ببرین و بهترین راه رو انتخاب کنین 

عزیزم اگر خواستی جدا بشی یه وکیل عالی توی تهران هست حتما برو پیش اون، اگر خواستی بگو شمارشو برات بفر ...

مرسی  گلم 

تهرانی نیستم ..به جدایی فک نمیکم فعلا ..اخرین راه حدایی 

واسه خانما اصلا صورت جالبی نداره ..خصوصا استقلال مالی نداشته باشی

یا  ودود ...