2777
2789
عنوان

تشخیص ساک مالکی کمک

130 بازدید | 15 پست

دوستان من ۲۵ پری فهمیدم باردارم دوره هام ۳۰ روزس الان ۵ هفته هستم زیر دلم میگیره ول میکنه با ناحیه تخمدان هام میترسم خارج رحمی باشه بدم سند گرافی ساک حاملگی مشخص میشه یا ن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد طبیعی بارداری چ جوریه؟من میگیره زیر دلم ول میکنه تخمدانمم درد میکنه یکم با دورنافم

طبیعیه عزیزم تا ماه چهارم مراقبت باشی خونریزی اینا نیفتی دیگه راحت میگذره

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آخه بهم شیاف داده اما گفته اول مطمعن باش داخل رحم باشه بعد بزن

آره اون که صددرصد حتما برو سونو بده مطمئن بشو بعدا

الهی وربی من لی غیرک  اللهم عجل لولیک الفرج  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
درد طبیعی بارداری چ جوریه؟من میگیره زیر دلم ول میکنه تخمدانمم درد میکنه یکم با دورنافم

منم تخمدانم درد میگیره.الان هفته ۱۳ هستم و این درد رو دارم.طبیعیه

واژینال آسیبی نمیرسونه به بچه تو هفته های اول.اگه شک به خارج رحمی داری حتما برو انجام بده.البته قبلش حتما با دکترت مشورت کن

منم تخمدانم درد میگیره.الان هفته ۱۳ هستم و این درد رو دارم.طبیعیه واژینال آسیبی نمیرسونه به بچه تو ...

آخه من اومدم پیش خانوادم دکترم ی شهر دیگس دکتر اینجا برام سند از روی شکم نوشته امروز بدم ببینم مشخص میشه ساک حاملگی آخه این ماه ۳تا فولی داشتم

واژینال مشکلی نداره. انجام بدید که خیالتون راحت بشه. یا اینکه 10 روز دیگه صبر کنید و سونوی شکمی بدین ...

آخه یک بار شهریور ماه زایمان زودرس داشتم همش نگرانم و فکر بد میکنم