2777
2789

توروخدا کمکتون کنین من واقعا گیر کردم بچه ها من بدون قرص و امپول اصلا پریود نمیشم این ماه تصمیم گرفتم هیچ قرصو امپولی نزنم ببینم بالاخره کی پریود میشم چهار ساله اقدام به بارداری ام بنظرتون این کار درسته یا دوباره دوفاستون رو از وسط سیکل بخورم و پریود شم مثل همیشه؟؟😭دکتر هم میگه iui انجام دادم ناموفق بود دوباره همونو میگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیه مشکلت؟؟

اول کیست داشتم عمل کردم بعد فهمیدم تنبلی تخمدان دارم فقط با قرص فولیکول دارم بدون قرص هیچی 

بنظرتون دیگه بی خیال بشم هیچی نخورم؟ولی میدونم بدون قرص شاید 6پاه پری نیاد

ینی میگین من هیچ قرصی نخورم تا طبیعی پریود بشم؟

نه قرصاتو بخور ..منظورم اینه برای اینکه باردار بشی حتما باد پریود بشی که بعدش تخمک ازاد کنی.بدن یه پروسه ای داره برای بارداری.داروهاتو بخور حتما.دکتر هم خیلی تاثیر داره گلم.دکترتو عوض کن.من بارداری قبلیم پیش یه دکتر احمق رفتم خونریزی داشتم داروهایی که داد خوب نبود بچه رو سقط کردم.الان رفتم مرکز ناباروری و باردارم.باز خونریزی دارم ولی پزشکم اصلا نمیذاره یه لک ببینم همه اش پیگیره و با دارو کنترل میکنه.

اول کیست داشتم عمل کردم بعد فهمیدم تنبلی تخمدان دارم فقط با قرص فولیکول دارم بدون قرص هیچی  بن ...

منم تنبلی تخمدان دارم هرکاری بگی کردم نذر ونیاز پیش دعانویس پیش چله بازکن،پیش دکتر طب سنتی پیش چنتا متخصص زنان پیش دکترنازایی عکس رنگی سونو آزمایش دوفاستون گلوکوفاژ متفورمین آمپول اچ سی جی سینال آف گونال آف،آخرش هیچی به هیچی هیچ کدوم نتیجه نداد راهکاردکتراهم این بود که وزنمو کم کنم که الان ۷کیلوکم کردم فعلا خبری نیس

نه قرصاتو بخور ..منظورم اینه برای اینکه باردار بشی حتما باد پریود بشی که بعدش تخمک ازاد کنی.بدن یه پ ...

با قرص پریود میشم عزیزم ولی همش فکر میکنم پریودم الکیه الان 4ساله دیگه خسته شدم میخام دیگه ول کنم هیچ قرصی نخورم ببینم اصلا پریود میشم بصورت طبیعی یا نه بنظرتون کار درستیه؟

منم تنبلی تخمدان دارم هرکاری بگی کردم نذر ونیاز پیش دعانویس پیش چله بازکن،پیش دکتر طب سنتی پیش چنتا ...

عزیزم شما چقد شرایطه منو دارین

شما هم طبیعی پریود نمیشین؟الان این ماه قرص خوردین تا پری بیاد؟بنظرت من این ماه نخورم خوبه یا نه؟تو این چهارسال همش قرص خوردم یا امپول زدم یا دورنافی واسه تحریک تخمکگذاری شوهرمم کم تحرکی داره

عزیزم شما چقد شرایطه منو دارین شما هم طبیعی پریود نمیشین؟الان این ماه قرص خوردین تا پری بیاد؟بنظرت ...

من همسرم سالمه مشکلی نداره خودمم پریود میشم هرماه ولی نامنظمه،پارسال آمپول میزدم میرفتم سونو چهارپنجتا فولیکول بالای ۱۸داشتم ولی هرسری اینجوری بودو هیچ کدوم آزاد نمیشد😒😒😒

🍀اول برای رفع تنبلی تخمدان و همچنین تحرک تخمک ها:

🚫در طول پریودی خوراکی های با طبع سرد ممنوع

🚫حمام کرن در طول پریود حتما حتما ممنوع

✅نوار بهداشتیتون رو عوض کنین و از این مارک هایی که نازک هستن استفاده کنین و به اصلا مارکش رو عوض نکنین

✅در طول پریود مدام رحم تون رو با روغن سیاهدونه ماساژ بدید

✅حجامت ساق پا پیش متخصصش انجام بدین

✅در هفته حداقل دوتا قرص ویتامین ای بخورین

🍀کارهایی که آقا باید انجام بدن:

✅ 7تخم هست باید از عطاری بگیرین و پودرش کنین و هرشب یک قاشق چای خوری بخورن

✅کاسنی یا برگش یا عرقش رو بخورن

✅هرروز صبحانه تخم مرغ و پیاز و روغن زیتون( اگه زیتون نشد ترجیحا روغن حیوانی)

✅(ببخشید) ماساژ اندام تناسلی با روغن سیاهدانه

🍀کارهایی که خانم باید انجام بدن:

✅ماساژ رحم با روغن سیاهدانه

✅غذاهای با طبع گرم خوردن

✅موقع شستن ظرف حتما پیشبند ببندن چون با برخورد آب رحم سرد میشه

✅پاهاش رو همیشه گرم نگهداره

🍀کارهایی که زن و مرد مشترک باید انجام بدن:

✅خوردن هرروز ناشتا یک قاشق عسل و 7عدد سیاهدونه

✅خوردن در هفته 2تا قرص ویتامین ای

✅خرما در طول روز حتما بخورین

✅غذاهای با طبع سرد از برنامه غذایی حذف بشه یا با مصلحش استفاده بشه.مثلا ماست حذف بشه اگه هوس کردین با مصلحش یعنی نعناع و زنیان استفاده کنین

✅میوه زیاد بخورن.سیب خیلی عالیه

🌹و اینکه هردو آرامش داشته باشین . برای اقدام نگذارید از 10روز بگذره یا از 1 روز کمتر چون کیفیت اسپرم کاهش پیدا میکنه.یعنی اگه امروز اقدام داشتید,11 روز بعد اقدام نکنین,فاصله اش رو کم کنین,و هر شب هم نداشته باشین,یکم استراحت بدین. بعد از اقدام هم آقا بهتره عسل بخوره.

و حتما توکل به خدا کنین و بدونین خدایی که به این همه آدم بچه داده,به شماهم حتما میده,هیچ چیزِ بعیدی نیست.فقط میخواد بهش ایمان داشته باشید و فقط از خودش بخواین🌹

من همسرم سالمه مشکلی نداره خودمم پریود میشم هرماه ولی نامنظمه،پارسال آمپول میزدم میرفتم سونو چهارپنج ...

الان قرص نخورین چندروزه پری میاد؟من شاید چن ماه طول بکشه

الان قرص نخورین چندروزه پری میاد؟من شاید چن ماه طول بکشه

ن الان یک ساله هیچ دارویی نمیخورم هرماه هم پریود میشم میگم که فقط نامنظمه،کلا دیگه قید بچرو زدم خسته شدم دیگه چقد این دراون دربزنم

🍀اول برای رفع تنبلی تخمدان و همچنین تحرک تخمک ها: 🚫در طول پریودی خوراکی های با طبع سرد ممنو ...

قربونت برم عزیزم خیلی عالی بود خیلیاشو رعایت میکنن ممنونم ازت