2777
2789

کدومتون از محصولات نئودرم استفاده کردید یا میکنید؟ راضی هستید من میخام بخرم ولی اومدم نظرتونو بدونم راجب محصولاتش ممنونم جواب بدین💜

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تمام محصولاتش رو امتحان کردم عالیه  آبرسان و بالم لب و کرم دور چشمش که حرف نداره  لوس ...

اتفاقا این سه تامورد رو میخاستم بخرم شما از خود سایت سفارش دادین؟ اگه آره هزینه ارسال‌ چقدره من تهرانم😊

اتفاقا این سه تامورد رو میخاستم بخرم شما از خود سایت سفارش دادین؟ اگه آره هزینه ارسال‌ چقدره من تهرا ...

از سایت خانومی سفارش بده اولین خرید ارسال رایگانه .معمولا تخفیف هم داره الانم داشت نئودرم فک کنم

مسواک یادت نره 🦷👩‍⚕️
ضدآفتاب رنگیشو خریدم پشیمونم حس میکنم وقتی میزنم صورتمو تیره میکنه،پوستم چربه،فاقد چربیشو گرفتم ولی ...

شاید به پوستت نمیسازه عزیزم البته من محصولاتش امتحان نکردم میخاستم بخرم گفتم نظراتتون بشنوم ممنونم دوستم که نظرتو گفتی و وقت گذاشتی😊🙏🏻

از سایت خانومی سفارش بده اولین خرید ارسال رایگانه .معمولا تخفیف هم داره الانم داشت نئودرم فک کنم

تخفیفاشو داره هنوز پس ارسال‌ رایگانه چقد عالی🥰🥰