2777
2789
عنوان

اقدام دوباره بعد از سقط

592 بازدید | 20 پست

من تو ۷ هفتگی بارداریم متوجه شدم که بچه قلبش دیگه نمیزنه و سقط شد ...

بارداری اولم بود

بماند از روزهایی که سپری کردم ...

میخوام ببینم کسی اینجا شرایط مثل من داشته؟

دکتر بهم گفت از ماه بعد آسپرین شروع کنم !به شما هم گفته؟

و اگه یه دکتر خوب که بیمارایی با شرایط من رو دارن میشناسین تو تهران معرفی کنین لطفا ...

میخوام حتما تو این زمینه حاذق باشن

بهتره یکم زمان بدی بدنت استراحت کنه سه ماه دیگه اقدام کن انشاا..این دفعه مامان بشی

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی چقدر بد عزیزم 

من شهرستانم ولی خوب برو پیش متخصص زنان جنین شناسی که تو این موارد خیلی واردن 

البته من تهران نیستم کسی رو بلد نیستم بهت راهنمایی کنم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

آسپرین خوبه

من بعد سقط نخوردم ولی دوباره حامله شدم مصرف کردم

فولیک اسید هم بخور با مولتی ویتامین 

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
آسپرین خوبه من بعد سقط نخوردم ولی دوباره حامله شدم مصرف کردم فولیک اسید هم بخور با مولتی ویتامین&n ...

شما هم سقط داشتی؟

یعنی تو دوران بارداری دکتر بهتون داد؟

به منم گفت از ماه دیگه که خواستم اقدام کنم شروع کنم!

بعد سقط سریع باردار شدی؟یا دوباره چند ماه طول کشید؟

آخه من شنیدم زود باردار میشن بعد سقط و کورتاژ

من نمیخوام یه سال دیگه صبر کنم!!!

دکتر حنطوش زاده

فلوشیپ بارداریهای پرخطر.

مطبش تو بلوار کشاورز و البته وحشتناک شلوغ.هر روز فکر کنم ۳۰۰ نفر ویزیت میشه تو مطبش.

از همه ایران میان پیشش و دکترای دیگه ارجا میدن بهش.

ولی تو بیمارستان امام خمینی انتهای بلوار کشاورز هم روزای شنبه قبلا بودش.

تو بیمارستان خلوته و سریعتر ویزیت میشی

خب شما چند ماه دیگه اقدام کن ..انشاالله مشکلی نیست...من نشنیدم سقط های اول و پیگیری کنند 

ممنونم ولی من خیلی فکرم درگیره !

من ۵ ماه طول کشید تا باردار شم نمیخوام دوباره این همه طول بکشه وگرنه اگه آدم میدونست بار اول میشه که کلی صبر میکردم ۳ متهم بیشتر بعد باردار میشدم دوباره

دکتر حنطوش زاده فلوشیپ بارداریهای پرخطر. مطبش تو بلوار کشاورز و البته وحشتناک شلوغ.هر روز فکر کنم ...

کدوم بیمارستان ها زایمان میکنه؟

انقدر شلوغه وقت میذاره برای مریض یا چند تا چند تا میبینه؟

کدوم بیمارستان ها زایمان میکنه؟ انقدر شلوغه وقت میذاره برای مریض یا چند تا چند تا میبینه؟

ببین گفتم فلوشیپ بارداری پرخطر .

همه دکترا برای سقط و مادرای مریض و جنین مشکل دار ارجا میدن بهش.

تک تک میرفتیم داخل ولی اول یه ماما کارای عمومی رو میکرد، و چیزای روتین میگفت مثلا وزن و فشار و مولتی ویتامین و .... 

بعد خود خانم دکتر ویزیت میکرد.

من خودم شده بود تا نه شب نشستم.

ولی میگم وحشتناک شلوغ.

ولی بیمارستان هم قبل روزای شنبه بودش.

اونجام با هر دکتری نه فقط این، اول دانشجو شرح حال میگیره و بعد مریض با دانشجو میره پیشش تا راه درمان و دارو هم به مریض بگه و هم دانشجو یاد بگیره.

در مورد زود حامله شدن، منم هفته ۹ جدیدا سقط داشتم. دکتر گفت حداقل ۳ ماه صبر کن تا رحمت آماده بشه.

اینجور تاپیک ها رو میخونم میتررررسم  قبل از اینکه عزیزم سقط کنی خودت متوجه نشدی قلب جنین ایستا ...

چرا من برای چکاپ رفتم سونو که مثلا باباشم صدای قلبشو بشنوه!هفته قبلش دیدم خودم قلبش میزنه!سونو داده بودم و تنهایی این سری رفتم مثلا باباشم بشنوه گه گفت از هفته قبل رشد نکرده! و سقط من خود به خود نبود و بیمارستان بستری شدم و با دارو و کورتاژ اتفاق افتاد!

ببین گفتم فلوشیپ بارداری پرخطر . همه دکترا برای سقط و مادرای مریض و جنین مشکل دار ارجا میدن بهش. ت ...

پس شما هم شرایط منو داشتی....

بچه شما برای چی سقط شد؟

کسی شمارو بهشون معرفی کرد؟

و اینکه رفتین پیشش گفتن باید چه اقداماتی کرد؟

ممکنه شماره تلفن مطبشونم لطف کنی؟

ببخشید سوالام زیاد شد