2777
2789
عنوان

میخوام آی یو آی بشم تو رو خدا کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 43 پست
آها ببخشید اما چطوری بدم بهتره؟؟؟

اول بسوزونش بعد فوت کن اگه دیدی دود ازش میاد بیرون دامن بپوش تو حموم از زیر دامن ۲۰ دقیقه دود بده مواظب باش نسوزی 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
چشم عزیرم حتما شمام دعام کنید برای حاجتتون حمدوخوندم❤

چشم عزیزم حتما ان شاءالله به همین زودی ها تو هم دامنت سبز میشه😍

بیست و سه سالمه یازده ماهه واسه ی بارداری اقدام کردم دعا کنین منم مامان شم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بسوزونش بعد فوت کن اگه دیدی دود ازش میاد بیرون دامن بپوش تو حموم از زیر دامن ۲۰ دقیقه دود بده مو ...

چشم عزیزم ممنونم🌹

چله چی بگیرم؟؟؟

سوره حشر یا یس..خودم حشر گرفتم ۴۱ روز روزی یه بار خوندم.خدا رو قسم بده بحق قران بحق ماه رمضان اگه صلاح و مصلحتش هست حاجتت بده

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
سوره حشر یا یس..خودم حشر گرفتم ۴۱ روز روزی یه بار خوندم.خدا رو قسم بده بحق قران بحق ماه رمضان اگه صل ...

مرسی عزیزم 

تو فقط باید آرامش داشته باشی تا بتونی تخمک های خوب و باروری داشته باشی. ربط به لوله های باز یا بسته ...

عزیزم میشه راهنماییم کنی؟؟؟

عزیزم میشه راهنماییم کنی؟؟؟

ورزش کن.روزی حداقل نیم ساعت. 

روغن سیاه دانه بخر تا قبل از اینکه داروهات رو شروع کنی هر روز طرف تخمدانها و رحمت رو دو تا سه دقیقه با چهار پنج قطره روغن چرب کن تا جذب بشه. 

هر روز صبح حتما حتما  ناشتا یک قاشق جوانه گندم بخور.

کتاب بخون و فیلم خوب نگاه کن. از استرس دور باش. کاملا آرام باش و اصلا به نتیجه آی یو آی فکر نکن. 

بعد از آی یو آی حتما حتما استراحت مطلق کن. دکتر میگه نمیخواد اما شما استراحت کن. فقط برای دستشویی بلند شو آن هم فرنگی استفاده کن. 

از روز سوم یا چهارم آی یو آی حتما حتما یک یا دو لیوان شیر سویا بخور. 

یک قاشق نشاسته گندم داخل یک لیوان آب نه سرد نه گرم حل کن و بخور. 

میوه تازه حتما حتما در دوره  استراحت مطلق بخور یبوست نشی. مثل کاهو. آلو خشک. در دوره ۱۴ روز استراحت کتاب بخون. فیلم خوب نگاه کن تا بهت سخت نگذره. 

انشاا... بیای و خبر بارداری خودت رو بدی و برای همه دعا کن. شاد باشین 

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
ورزش کن.روزی حداقل نیم ساعت.  روغن سیاه دانه بخر تا قبل از اینکه داروهات رو شروع کنی هر روز طر ...

سلام عزیزم

مرسی ممنونم بابت کمکت عزیزم

فقط متاسفانه ما توالت فرنگی نداریم 

حتما باید توالت فرنگی باشه؟؟؟

التماس دعا🙏🙏🙏

سلام عزیزم مرسی ممنونم بابت کمکت عزیزم فقط متاسفانه ما توالت فرنگی نداریم  حتما باید توال ...

آره توالت فرنگی خیلی بهتره. اگر تونستی یک دونه از لوازم پزشکی بخر که راحت روی دستشویی معمولی میذاری. منم همین کار رو کردم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
ورزش کن.روزی حداقل نیم ساعت.  روغن سیاه دانه بخر تا قبل از اینکه داروهات رو شروع کنی هر روز طر ...

سلام عزیزم

امروز آی یو آی شدم

وقتی دکتر رفتم و سونوم کرد گفت تخمک های سمت چپم عالیه فقط مشکلم اینه لوله سمت چپم مسدوده

آیا امکان داره باردار بشم؟؟؟

به سلامتی عزیزم. یکی از دوستان من هست بنده خدا چندسال ناباروری داشت. یکبار یک جراحی سنگین کرد و یکی از لوله هاش رو برداشتن. ولی ایشون کاملا امیدوار بود و الان یک پسر ۵ ساله داره. بله عزیزم. خیالت راحت باشه. فقط اینکه کاملا استراح۱ت کن. مطلق فقط دستشویی بلند شو حداقل یک هفته. من خودم یک ماه کامل خوابیدم. آی وی اف کردم و الان یک پسر شیطون ۴ ساله دارم خدا رو شکر. آروم باش و توصیه های که برات نوشتم رو کامل انجام بده. انشاا... به آبروی ۵ تن خداوند دامنت رو سبز کنه. فقط آرامش و استراحت. میوه هم زیاد بخور. 

هویج. زعفران. دم نوش گیاهی و جگر و عسل اصلا نخور فعلا.شتد باشی

شاد باشی عزیزم

قربونت عزیزم مرسی بابت کمکت

ولی من سرکار میرم سه روز مرخصی گرفتم تا استراحت کنم

قربونت عزیزم مرسی بابت کمکت ولی من سرکار میرم سه روز مرخصی گرفتم تا استراحت کنم

سه روز هم خوبه. ولی به خودت توی خونه حداقل استراحت بیشتری بده.